Antena 3 CNN Show Dragobetele Ce s-a întâmplat la 67 de ani după ce au făcut poza asta. Milioane de oameni au fost impresionaţi de povestea lor

Ce s-a întâmplat la 67 de ani după ce au făcut poza asta. Milioane de oameni au fost impresionaţi de povestea lor

Ce s-a întâmplat la 67 de ani după ce au făcut poza asta. Milioane de oameni au fost impresionaţi de povestea lor
de O.P.    |    13 Feb 2014   •   09:37

Dragostea adevărată există. Nu doar o dată pe an - de Valentine's Day - ci in fiecare clipă. Chiar dacă rata divorţurilor a crescut vertiginos, poveşti cu "super-oameni" te fac să crezi că şi povestea ta de iubire poate avea un final fericit.

Olympia DeNittis şi Michael DeNittis au trăit căsătoriţi aproape 70 de ani. Se cunosc de când erau copii, au făcut liceul împreună, apoi s-au căsătorit.



Au trăit o viaţă unul pentru altul şi unul alături de altul, iar când a venit momentul să plece din această lume au făcut-o la fel: împreună.

Olympia a murit la vârsta de 95 de ani din cauza unui accident vascular, iar soţul ei, Michael se afla tot pe patul de spital, luptându-se cu un cancer de plămâni.



În momentul în care Olympia a murit, familia s-a decis să nu îi spună lui Michael, deoarece nu doreau să îi provoace o durere şi mai mare. Însă acesta a simţit şi în ultimele ore din viaţa lui a întrebat constant de soţia lui.

Nu a mai rezistat fără ea, iar 32 de ore mai târziu a murit şi el, chiar dacă medicii spuneau că răspnde tratamentului.



×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close