Antena 3 CNN Show Dragobetele O poveste cu prinţese şi iubiri interzise. Relaţia care a şocat lumea la acea vreme: prinţesa Ghica, logodită cu Errol Flynn

O poveste cu prinţese şi iubiri interzise. Relaţia care a şocat lumea la acea vreme: prinţesa Ghica, logodită cu Errol Flynn

O poveste cu prinţese şi iubiri interzise. Relaţia care a şocat lumea la acea vreme: prinţesa Ghica, logodită cu Errol Flynn
de O.P.    |    10 Feb 2012   •   11:13

El un playboy cu iz hollywoodian care cucerea doamnele cu o simplă privire. Ea o prinţesă ingenua, cucerită pe loc de şarmul şi siguranţa de sine a lui Errol Flynn.

Vestea că cei doi formează un cuplu a căzut ca un trăsnet peste lumea secolului trecut. Publicaţia The Milwakee Sentinel scria în paginile sale "Errol Flynn s-a logodit cu o prinţesă adolescentă".



Poate pentru mulţi acest titlu ar fi trecut neobservat, cunoscându-se moravurile lui Flynn, dar această prinţesă era româncă şi considerată "exotică". La cei 40 de ani ai săi, Flynn fusese cucerit de o puştoaică de 17 ani şi toată lumea credea că această relaţie avea să dureze.

Cei doi s-au cunoscut la Paris, acolo unde prinţesa locuia cu mama sa, după moartea lui prinţului Ion Ghica. Au petrecut împreună vacanţe luxuriante pe Coasta de Azur înconjuraţi de prieteni foarte bogaţi şi excentrici, în ochii cărora păreau cuplul perfect.



Ziariştii erau pe urmele lor tot timpul, iar într-un interviu pe care l-au acordat, Errol a declarat că "n-ai cum să nu te îndrăgosteşti de această tânără româncă, bogată şi independentă, cu cei mai frumoşi ochi albaştri din lume", iar Irene declara "Îmi place că Errol ştie să îşi ţină gura atunci când eu vreau linişte".

Totul s-a terminat destul de prost pentru prinţesa noastră pentru că s-a aflat că Errol ducea o viaţă dublă. Ba chiar îi ceruse mâna şi unei alte domnişoare, Patrice Wymore, pe care a şi făcut-o doamna Flynn.

Irene s-a întors la Paris, unde a stat alături de mama ei.




×
Subiecte în articol: Sfantul Valentin
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close