Antena 3 CNN Show Ediţie specială Sinteza Zilei. La mulţi ani, Andreea şi Andrei!

Ediţie specială Sinteza Zilei. La mulţi ani, Andreea şi Andrei!

Ediţie specială Sinteza Zilei. La mulţi ani, Andreea şi Andrei!
30 Noi 2016   •   21:37

Ediţie specială la Sinteza Zilei. Mihai Gâdea nu a vrut ca Sfântul Andrei, una dintre cele mai importante sărbători din România, să nu treacă fără să fie marcat aşa cum se cuvine.

Nu întâmplător în orice mediu intri este imposibil să nu se numească cineva Andreea sau Andrei.

Nici vedetele de la noi nu fac excepţie. Foarte multe personalităţi poartă acest nume. Ştirile despre cei care sunt în lumina reflectoarelor sunt cele mai citite, emisiunile cu astfel de ştiri au audienţa cea mai mare.

Una dintre primele vedete din României a fost Andreea Marin. A plecat din Moldova şi prin propriile eforturi a făcut carieră. O carieră strălucită care a adus-o în atenţia publicului. Anul acesta a fost un an al schimbării. A decis să divorţeze.

O altă vedetă care poartă acest nume vine din trustul Intact. Andreea Berecleanu a reuşit să facă lucruri importante. Anul acesta a fost o schimbare şi a avut parte de un nou început şi pe plan personal, dar pe plan profesional.

Andrei Năstase. A stat alături de tatăl său, de mama sa în această perioadă dificilă. Acum este o perioadă fericită pentru el. Iubita lui este însărcinată.

Andreea Bănică. Anul acesta a devenit din nou mămică. Iată ce spune despre noua schimbare din viaţa sa. 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close