Antena 3 CNN Show Elena Gheorghe este mămică. Artista a născut un băieţel

Elena Gheorghe este mămică. Artista a născut un băieţel

Elena Gheorghe este mămică. Artista a născut un băieţel
Sursa foto: Foto: i-stiri.ro
10 Dec 2011   •   21:13

Elena Gheorghe este de azi mămică. Artista a născut un băieţel atât de frumos, încât a dorit să-i ştie întreaga ţară bucuria. Imediat după ce a născut şi şi-a ţinut pruncul în braţe, şi-a anunţat fanii pe Facebook că a devenit mamă. 

Aproape de prînz, la ora 10: 53 de minute, Elena Gheorghe şi anunţat familia, dar şi fanii, că urmează să nască. Şi s-a ţinut de cuvânt, revenind două ore mai târziu cu veştile bune. 

La fel de fericit este cu siguranţă şi tatăl băieţelului. Cornel Ene şi Elena Gheorghe sunt împreună de mai bine de şapte ani. Anul trecut s-au logodit, dar, de căsătorit, s-au căsătorit abia la începutul acestui an. Elena amânase nunta pe motiv că muzica e prioritară.

Iar muzica a fost importantă şi pe timpul sarcinii. În urmă cu două luni, artista cânta şi dansa fără probleme, în platoul emisiunii Răzvan şi Dani, pe aceleaşi tocuri înalte ca la orice spectacol.

Oricum, artista s-a lăudat că a avut o sarcina uşoară. Şi, de invidiat pentru multe femei, nu a luat mult în greutate. Iar asta s-a văzut în concertele pe care le-a ţinut până aproape de momentul naşterii. Acum, mămica şi bebeluşul aşteaptă să meargă acasă, unde Elena a decorat din timp o cameră frumoasă, pentru cel mic.

 


×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close