Antena 3 CNN Show Vila din Pipera a unei cunoscute actrițe a fost spartă. Hoții au fugit cu o pradă de zeci de mii de euro

Vila din Pipera a unei cunoscute actrițe a fost spartă. Hoții au fugit cu o pradă de zeci de mii de euro

Momente dificile pentru Emilia Mușală, actriță de teatru și cabaret, dar și interpretă de muzică ușoară și compozitoare. Hoții au reușit să-i spargă vila din Pipera și să fugă cu ceasuri și bijuterii în valoare de peste 60.000 de euro.

Vila din Pipera a unei cunoscute actrițe a fost spartă. Hoții au fugit cu o pradă de zeci de mii de euro
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    01 Iun 2021   •   16:36

Indivizi necunoscuți ar fi intrat în locuință după ce au reușit să forțeze una dintre ferestrele casei, au precizat anchetatorii, potrivit Cancan. Până acum, polițiștii nu au reușit să dea de urma hoților, însă ancheta este în plină desfășurare.

Oamenii legii au făcut cercetarea la fața locului, au luat amprente și au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Una dintre persoanele care ar fi venit în sprijinul echipei de anchetă a fost Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, care este vecin cu actrița Emilia Mușală.

Artista a ajuns în atenția presei și în urmă cu 6 ani. Atunci presa a relatat că ar fi fost victima violenței domestice, în perioada unei relații pe care a avut-o cu motociclistul Cătălin Cazacu.

După despărțirea de acesta, Emilia Mușală a povestit că acesta avea crize de gelozie și uneori devenea violent.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close