Antena 3 Show Exclusiv. Ce avere are regele fotbalului românesc şi cu ce ocupă copiii lui Hagi

Exclusiv. Ce avere are regele fotbalului românesc şi cu ce ocupă copiii lui Hagi

de Georgiana Adam    |    03 Oct 2020   •   15:30
Exclusiv. Ce avere are regele fotbalului românesc şi cu ce ocupă copiii lui Hagi
Sursa foto: Hepta

Patron de club de fotbal şi om de afaceri, regele fotbalului românesc Gheorghe Hagi a făcut bani frumoşi din activităţile sale, el devenind un nume şi în afaceri.

Publicaţiile de specialitate evaluează averea lui cam la 24 de milioane de euro. În prezent, fostul mare fotbalist face bani din Academia de fotbal, care îi poartă şi numele, şi unde formează fotbalişti, dar el are afaceri şi în turism, pe litoral, la Mamaia, cea mai scumpă staţiune de la mare. 

Hotelul său care oferă servicii de fiţe, este unul dintre cele mai scumpe de la Mamaia.

Hagi, învestiţii în imobiliare

De-a lungul vremii, Hagi împreună cu soţia sa au investit bani şi în imobiliare. Spre exemplu, o vilă a sa din Constanţa a fost vândută acum ceva vreme pe patru milioane de euro Ambasadei Republicii Chineze în România.

Exclusiv. Ce avere are regele fotbalului românesc

Familia Hagi deţine şi o vilă impunătoare în Pipera.

Ce fac copiii lui Hagi

La banii şi faima lui, nu se putea să nu aibă şi maşini scumpe, iar fiul calcă pe urmele tatălui, căci Ianis a moştenit şi talentul la fotbal, dar şi gustul pentru maşini bune.

Fiica lui Hagi, Chira, este atrasă de lumea artistică făcând studii de specialitate în America. Încă din adolescenţă ea a jucat teatru şi a apărut şi în câteva pelicule româneşti.

×
Subiecte în articol: gheorghe hagi avere
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close