Antena 3 CNN Show Experiența care i-a schimbat viața Andreei Raicu

Experiența care i-a schimbat viața Andreei Raicu

Experiența care i-a schimbat viața  Andreei Raicu
Sursa foto: Foto: Antena Stars
15 Sep 2016   •   16:01

După ce şi-a schimbat viaţa radical, Andreea Raicu a împărtăşit secretul. Vedeta a vorbit despre experienţa care a marcat-o.

„În momentul în care existența mea a adus în viața mea tot felul de lucruri care nu mă făceau fericită, mi-am dat seama că deși aveam toate lucrurile care trebuiau să mă facă fericităm eu tot nu eram. Și atunci am început să caut răspunsuri, nu înțelegeam de ce mi se întâmpla asta pentru că aveam tot ce îmi puteam dori, plus că aveam și oameni în jurul meu care mă întrebau ce vreau mai mult de atât. Ce mă nemulțumea? În principiu, viața pe care o aveam, tot ce vine din exterior e un bonus” a declarat Andreea Raicu pentru Antena Stars.

„Ce a fost greu acolo în India că a fost practic o schimbare totală. În primul rând, a fost o lună foarte complicată, am stat în liniște și izolare. Lucrurile nu se întâmplă așa și îmi e greu să îți explic pentru că fiecare are o experiență personală. Am muncit foarte mult cu mine și am avut curajul să mă uit la lucruri la care nu mă uitam când eram acasă și la care noi oamenii nu ne uităm în general pentru că sunt dureroase.”

”Atunci când vor să aibă un moment de liniște sau de regăsire, aleg India. Nu știu dacă este o modă sau nu, probabil fiecare se duce unde simte nevoia și unde se simte atras.”

Sursă: Antena Stars

×
Subiecte în articol: Andreea Raicu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close