Antena 3 CNN Show Fără limite! Vărul lui Emi Pian îl amenință pe cântărețul Jador: "Unde te prind, dacă nu te bat. Atât îți spun". Cum s-a ajuns aici

Fără limite! Vărul lui Emi Pian îl amenință pe cântărețul Jador: "Unde te prind, dacă nu te bat. Atât îți spun". Cum s-a ajuns aici

Clanul Duduianu este în prim plan în ultima perioadă, după ce Emi Pian a fost ucis de unul dintre rivalii său în urma unui joc de barbut. George Pian, vărul decedatului face eforturi mari să iasă în evidență și l-a luat la țintă pe Jador, cântărețul de manele, denumit și regele Youtube-ului pentru că toate melodiile pe care le scoate ajung pe locul 1 în trending.

Fără limite! Vărul lui Emi Pian îl amenință pe cântărețul Jador: "Unde te prind, dacă nu te bat. Atât îți spun". Cum s-a ajuns aici
Sursa foto: instagram.com/goldenboymario
12 Aug 2020   •   23:05

În urmă cu câteva luni, George Pian a fost amendat de Poliția după ce a postat pe Tik Tok un filmuleț în care ridiculiza o operatoare de la 112, pe care a mințit-o că ar suferi inițial de coronavirus. Cuvintele pe care acesta i le-a adresat ulterior nu pot fi reproduse. La acel moment, cel care a dat share clipului a fost chiar Jador și astfel vărul lui Emi Pian a ajuns în atenția publică.

Probabil i-a plăcut publicitatea, fie ea chiar și negativă, așa că s-a apucat și el de vlogging, iar cel căruia i-a declarat război este chiar Jador. Acesta îl laudă în schimb pe un alt manelist celebru, Dani Mocanu.

George Pian spune că este sătul de fițele lui Jador și că acesta cânta la Bacău, în urmă cu un an „când murea vreun câine sau o pisică“.

Mesajul suburban al vărului lui Emi Pian pentru Jador

Redăm mai jos mesajul incredibil al vărului lui Emi Pian, cu precizarea că o parte din acesta a fost a fost cenzurat din cauza limbajului suburban.

„Fac și eu video ăsta în special pentru… ăsta de Jador. A venit el de la Bacău să fie și el locul 1 în trending pe Youtube că a scos melodiile alea și a început să plângă: «Aoleu Simina, te-a … Alex». Tu un… , ai venit de la Bacău să fii locul 1 în trending…

Da mă, ai dreptate, ai avut locul 1 în trending 2-3 luni cât a vrut Dani Mocanu. Păi ăla e regele hiturilor, ești nebun? Păi cine ești tu mă, că ai cântat pe la tine pe la Bacău când mai murea câinele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simț de rușine?

A venit Dani Mocanu acum și a luat înapoi locul 1. De ce? Pentru că el e numărul 1. Omul, nu că a obosit, s-a plictisit să fie locul 1 și a zis și el cum e să fii locul 2 și 3 și omul s-a supărat acum că te-a văzut că ești pe… și îi era să nu faci vreun infarct, să mori de atâta faimă“, i-a transmis George Pian lui Jador.

„Jador, vezi că îmi naște pisica, să fii prezent“
George Pian și-a continuat mesajul spunând că Jador ar trebui să „de-a Cezarului ce-i al Cezarului“, adică să recunoască autoritatea lui Dani Mocanu când vine vorba de scenă și microfon.

„Pentru că ăsta e el, Dani Mocanu, omul e Regele! Pe lângă faptul că e al nostru, e fratele meu, dă-i Cezarului ce-i al Cezarului! Nu ție! Că tu ești un prost, ești nebun?

Apropo, vezi că pe data de 20 îmi fată pisica, dacă nu ești prezent, unde te prind, dacă nu te bat. Atât îți spun. Și tu, Desanto, vezi cum stai, că pe tine te trimit înapoi de unde ai venit. Gata cu locul 1, că nu-l meritați! Locul 2, locul 3, luați-le, că nu avem nevoie, dar locul 1, se știe, ăla e rezervat pentru încă 10 vieți de acum încolo, pentru Dani Mocanu. V-am pupat și terminați cu fițele!“, a spus vărul lui Emi Pian, într-un vlog pe Youtube, citat și de playtech.ro.

×
Subiecte în articol: Jador Emi Pian george pian
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close