Antena 3 CNN Show Fiica lui Crin Antonescu a împlinit 20 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă acum frumoasa Irina

Fiica lui Crin Antonescu a împlinit 20 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă acum frumoasa Irina

Irina, fiica fostului politician Crin Antonescu, este la 20 de ani, o tânără superbă care se pregătește pentru o carieră de succes în afara granițelor țării. Deși tatăl său a părăsit atenția publică, tânăra pare a se bucura de multă atenție pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de aproximativ 4500 de persoane.

Fiica lui Crin Antonescu a împlinit 20 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă acum frumoasa Irina
de Gabriel Dano    |    01 Sep 2021   •   20:39

Irina Antonescu a studiat la Școala Britanică din București, iar după liceu a ales să locuiască o perioadă la Bruxelles, acolo unde mama sa vitregă, Adina Vălean, era europarlamentar.

După ce s-a bucurat de viața din Belgia, fiica lui Crin Antonescu și-a luat zborul către Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, unde studiază la o școală extrem de scumpă, potrivit Fanatik.

Irina este studentă a University of King din Anglia și e pasionată, ca orice tânără de vârsta sa, de modă, călătorii și distracție. Îi plac vacanțele de lux, așa că deseori pe rețelele sale de socializare se regăsesc fotografii din locuri spectaculoase.

Recent, Irina Antonescu a petrecut câteva zile în sudul Franței. Vremea a ținut cu ea, așa că tânăra s-a desfășurat după bunul plac cu poze în costum de baie, ca un adevărat model.

„M-am îndrăgostit de St. Tropez. Mi-aș dori să nu mai plec niciodată de aici. Deja plănuiesc următoarea vacanță pe Coasta de Azur”, a scris Irina Antonescu pe Instagram.

Fiica lui Crin Antonescu a bifat și celebra Nisa, unde a avut ocazia să se plimbe pe celebra faleză Promenade des Anglais.

 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close