Antena 3 CNN Show Fiica lui Dem Rădulescu afirmă că marele actor îi trimite semne de dincolo

Fiica lui Dem Rădulescu afirmă că marele actor îi trimite semne de dincolo

Fiica lui Dem Rădulescu a povestit într-un interviu televizat că regretatul artist s-a stins din viață pe vremea când ea avea doar 13 ani. Irina îl descrie pe Dem Rădulescu drept un om riguros și muncitor.

Fiica lui Dem Rădulescu afirmă că marele actor îi trimite semne de dincolo
de Gabriel Dano    |    15 Iul 2021   •   22:03

„Pot să spun că mă bucur mai mult când vorbesc de ai mei sau dacă ai mei realizează un succes... Când mama are o premieră reușită parcă mă bucur mai mult decât pentru mine și cred că ăsta e efectul iubirii. A murit (n.r. - Dem Rădulescu) când eu aveam 13 ani. Era un om de o rigoare... În ultima vreme era destul de obosit, se resimțea fizic și mama îl tot ruga „te rog frumos, măcar la radio renunță”. El era de o rigoare... El spunea: „nu, oamenii s-au obișnuit cu vocea mea”, a spus fiica lui Dem Rădulescu pentru Acces Direct.

Ce semne primește Irina, fata artistului, din lumea de dincolo

Irina mărturisește că-i lipsesc plimbările cu tatăl său și că și-a dat seama că, la fel ca el, și ei îi place acum să meargă foarte mult pe jos, acest lucru ajutând-o să-și pună ordine în gânduri. Fiica lui Dem Rădulescu susține că marele actor o ajută de dincolo în momentele de cumpănă.

„E foarte greu să spui „sunt actriță” când știe ce măreție a fost. Mă uit și mă minunez și e o lecție. (...) Acum sunt o mare plimbăreață, merg pe jos enorm de mult, ca și el. E ca o meditație pentru mine, drumurile lungi îmi pun ordine în gânduri. (...) De la bun început am avut o relație directă. În momentele cele mai de cumpănă s-a ivit ceva care să mă ajute, ceva aparent întâmplător, dar ca trimis în altă lume”, a continuat ea.

Irina a mai spus că i-ar fi plăcut foarte mult ca tatăl său să o vadă actriță. Chiar dacă nu a apucat, tânăra i-a spus despre dorința ei încă de prin anii 2000.

„Tata... Apucasem să zic atunci în 2000 că mi-ar plăcea, nu era o decizie oricum la vârsta aia, dar cred că în sinea lui tare mult i-ar fi plăcut. Mama întotdeauna a privit lucrurile mult mai tranșant, pentru că era singura care avea sfaturi de dat în acel moment. A avut o abordare mult mai pragmatică care reduce puțin și din emoțiile inerente”, a conchis aceasta, potrivit SpyNews.

×
Subiecte în articol: Dem Rădulescu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close