Antena 3 CNN Show Finaliştii Chefi la cuţite 2023. Ioana Dehelean, Valentin Timofte şi Janni Alexandridis se luptă pentru marele premiu

Finaliştii Chefi la cuţite 2023. Ioana Dehelean, Valentin Timofte şi Janni Alexandridis se luptă pentru marele premiu

Cea de-a 12-a ediţie a show-ului Chefi la cuţite şi-a desemnat finaliştii. Ioana Dehelean, Valentin Timofte şi Janni Alexandridis intră în cursa pentru marele premiu de 30,000 de euro.

Finaliştii Chefi la cuţite 2023. Ioana Dehelean, Valentin Timofte şi Janni Alexandridis se luptă pentru marele premiu
Sursa foto: Antena 1
de Alexandra Dima    |    18 Oct 2023   •   00:37

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut în semifinală câte trei concurenți fiecare, așa că lupta pentru finală a pornit cu forțe egale pentru cei trei jurați, la Chefi la cuțite sezonul 12.

Înainte de prima probă, semifinaliștii au primit mesaje emoționante de la ce dragi, apoi au fost puși să gătească un desert ce le amintește de copilărie. Farfuriile au fost degustate de apropiații semifinaliștilor, apoi aceștia și-au făcut apariția în bucătărie, spre marea surpriză a concurenților.

La a doua probă de gătit, concurenții au avut de pregătit un brunch, ce a fost degustat de foștii concurenți din sezonul 11 Chefi la cuțite. Rând pe rând, fiecare farfurie a primit câte o notă, ce s-a adăugat la clasamentul ce a decis cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 12.

La cea de-a treia probă, semifinaliștii au avut de pregătit un signature, iar farfuriile au fost jurizată de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Marea finală are loc astăzi de la 20:30, la Antena 1

După o luptă acerbă, finaliştii au fost desemnaţi Iana Dehelean (echipa mov), Valentin Timofte (echipa portocalie) şi Janni Alexandridis (echipa mov)

Cel mai fericit chef s-a dovedit a fi Florin Dumitrescu care va avea în finală doi concurenţi.

Din păcate, chef Cătălin Scărlătescu nu are niciun reprezentant în ultima bătălie a sezonului 12. Principalul său candidat, Alex Mihoc, nu a reuşit să acceadă în primele trei locuri. 

Chef Sorin Bontea s-a arătat optimist, glumind că statistic vorbind, s-a  demonstrat că cine are doi finalişti pierde. 

Aşadar, astă seară de la ora 20:30 urmărim la Antena 1 marea finală Chefi la cuţite 2023, ultima cu celebri juraţi care nu vor mai fi prezenţi în sezonul viitor.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close