Antena 3 CNN Show Fulgy a recunoscut: ”Am fost la un pas de a le lua viața părinților mei!”

Fulgy a recunoscut: ”Am fost la un pas de a le lua viața părinților mei!”

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a recunoscut public, într-un mesaj postat pe canalul său de YouTube, că în trecut a fost la un pas de a le lua viața părinților lui din cauza consumului abuziv de substanțe interzise.

Fulgy a recunoscut: ”Am fost la un pas de a le lua viața părinților mei!”
de Laura Dinu    |    07 Iul 2021   •   10:43

"Aș vrea să îmi cer scuze în mod public și să se afle de la mine, Fulgy, un copil iubit dar influențat greșit de lumea rea, adevărul adevărat.

În primul rând îmi cer scuze public părinților mei și regret pentru faptul că în trecut am fost la un mic pas de a le lua viață în urmă cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit", a spus Fulgy.

"Drogurile îți distrug viața, familia, tot ce ai mai drag și scump"

"Aș vrea să îmi cer scuze tot în mod public întregii națiuni românești pentru că am mințit, negat că nu sunt drogat într-o emisiune televizată la care am participat în trecut.

Aș vrea să îmi cer scuze fostei mele partenere de viață pentru că a pierdut un animăluț scump, inofensiv și drag (pisica) tot din cauza consumului meu abuziv de droguri într-un scurt moment de nervi, fără discernământ din cauza nenorocitelor de droguri.

Iar nu în ultimul rând, aș vrea să îmi cer iertare în față lui Dumnezeu că am păcătuit și să îi mulțumesc că m-a adus pe drumul cel bun cu ajutorul iubirii familiei mele dragi și surorii mele scumpe. Rog toată România că această să fie singură știre care o să apară și să nu îmi mai implicați familia și numele lor în trecutul meu negru și regretabil.

Pe final aș vrea să promit că voi lupta toată viață mea cu această boală a secolului XXI “Drogurile” și că voi fi un exemplu de urmat prin lucrurile frumoase pe care urmează să le fac, arăt, spun, demonstrez", se arată în mesajul postat de Fulgy, pe canalul lui de Youtube.

×
Subiecte în articol: Fulgy
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close