Antena 3 Show Motivele pentru care Fulgy este cercetat în arest la domiciliu: Are premii muzicale și este agasat de jurnaliști

Motivele pentru care Fulgy este cercetat în arest la domiciliu: Are premii muzicale și este agasat de jurnaliști

de Redacția Antena 3    |    17 Iul 2021   •   09:55
Motivele pentru care Fulgy este cercetat în arest la domiciliu: Are premii muzicale și este agasat de jurnaliști

Fulgy este în arest la domiciliu până pe 9 august, pentru că a lovit și tâlhărit un jurnalist.

Fulgy, a încercat să-i convingă pe judecători să-l lase liber invocând că a fost hărțuit și așa a ajuns să îl lovească și să îl tâlhărească pe jurnalistul care îl filma în fața casei părinților săi.

Avocatul fiului Clejanilor a argumentat că Fulgy nu are antecedente penale și ”a obținut numeroase premii la concursuri muzicale”, iar tratamentele pe care trebuie să le urmeze nu pot fi făcute decât dacă este liber, potrivit motivării deciziei de plasare în arest la domiciliu a Judecătoriei Sectorului 3, informează Gândul.

Incidentul a avut loc sâmbătă 10 iulie, în fața casei Clejanilor, unde erau mai mulți jurnaliști. Fulgy le-a cerut să nu mai filmeze, s-a îndreptat spre unul dintre jurnaliști și i-a smuls telefonul cu care filma, apoi l-a lovit cu pumnul.

Dacă iese din casă până atunci, fiul Clejanilor este considerat evadat și va ajunge în arest preventiv.  

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close