Antena 3 CNN Show Fulgy recunoaște că s-a drogat: ”Mi-am nenorocit creierul. Ori ajungeam la spitalul de nebuni, ori omoram pe cineva”

Fulgy recunoaște că s-a drogat: ”Mi-am nenorocit creierul. Ori ajungeam la spitalul de nebuni, ori omoram pe cineva”

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, a fost prins în timp ce conducea sub influența drogurilor. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele acestuia.

Fulgy recunoaște că s-a drogat: ”Mi-am nenorocit creierul. Ori ajungeam la spitalul de nebuni, ori omoram pe cineva”
de Georgiana Adam    |    01 Iun 2021   •   11:38

Tânărul recunoaște că s-a drogat și că nu este un exemplu pentru nimeni, dar că îi mulțumește lui Dumnezeu că acum este sănătos.

”Vreau să spun că sunt cel mai prost exemplu de pe pământul ăsta. Nu sunt primul și ultimul care greșește. Mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt în viață, mulțumesc lui Dumnezeu că am două mâini și două picioare, mulțumesc lui Dumnezeu că nu sunt nebun cu capul, că nu am schizofrenie, că părinții mei încă sunt în viață la cât de rău și ce s-a întâmplat fără voia mea, fără voia noastră, la cât de rău e pe pământul ăsta. Nu sunteți în măsură să vorbiți de un om care consumă substanțe interzise.

Am vrut să nu mor. Mi-am dorit să nu mor. Ajunsesem într-un punct când ori ajungeam la pușcărie, ori la spitalul de nebuni, ori omoram pe cineva, pentru că asta judeca creierul meu la cât l-am nenorocit cu droguri. Eu, vă jur pe familia mea, că sunt plictisit de droguri.

Nu știa nimeni când băgam cocaină, când trăgeam, când făceam greșeli. Mi-am dat seama singur și m-am dus și m-am internat în Spania”, a spus Fulgy pe canalul său de YouTube.

Fiul Clejanilor, circ la IML: ”Nu vă dau voie să mă filmați, că sunt șmecher”

Fiul Clejanilor a făcut circ în fața Institutului Național de Medicină Legală, după ce a fost prins drogat la volan. Fulgy s-a dezlănuțuit în fața medicilor de la INML, iritat că i s-au recoltat probe și a ieșit pozitiv la canabis.

Înainte să intre la IML, el și-a asigurat fanii de pe Instagram că totul este în regulă și nu a pățit nimic. Dar a fost tras pe dreapta de polițiști și prins drogat la volan, în urma unei razii.

”Sunt la IML, nu mi-a făcut nimeni nimic”, le-a scris Fulgy fanilor săi pe rețeaua de socializare.

 

×
Subiecte în articol: Fulgy droguri
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close