Antena 3 CNN Show Gafă de proporții a Andreei Marin. Cel mai jenant moment jenant pentru Zâna Surprizelor/ FOTO

Gafă de proporții a Andreei Marin. Cel mai jenant moment jenant pentru Zâna Surprizelor/ FOTO

Oricât s-ar strădui vedetele să își păstreze imaginea impecabilă în fața fanilor, există momente în care acestea sunt surprinse în ipostaze nu tocmai plăcute de paparazzi care sunt tot timpul pe urmele lor. Este și cazul Andreei Marin, surprinsă într-un moment de neatenție în timp ce cobora din mașină.

Gafă de proporții a Andreei Marin. Cel mai jenant moment jenant pentru Zâna Surprizelor/ FOTO
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    04 Aug 2020   •   18:00

Andreea Marin a fost surpinsă într-o postura jenantă zilele trecute când, în timp ce cobora din mașină, rochiai i-a alunecat și a lăsat la vedere zone pe care vedeta nu dorea tocmai să le facă publice. 

 (Vezi AICI fotografia surprinsă de paparazzi)

Trecând peste această imagine, Andreea Marin se bucură de o perioadă foarte bună a vieții ei, pe toate planurile. Cariera îi merge foarte bine și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de consulul Adrian Brâncoveanu.

La cei 45 de ani ai săi, Andreea Marin arată impectabil și asta fiindcă a reușit să găsească un echilibru între dietă, exerciții fizice și tratamentele de înfrumusețare.

Andreea Marin a dezvăluit care sunt secretele ei pentru a arăta atât de bine.

"În primul rând, de două luni de zile mă bucur de o realizare pe care o astepam de mult, ca femeie: am propria cremă produsă în Franța, cu sprijinul Academie Scientifique de Beaute și Top Line, crema cu parfum de trandafir are textura dublă, se transfomă într-un ulei atunci când o așezi pe ten și îl regenerează pe timpul nopții.

Este creată așa cum mi-am dorit, acoperind cât mai multe nevoi ale tenului feminin, iar eu văd deja rezultatele folosind-o de două luni, noapte de noapte. Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos", a explicat vedeta.

Fosta prezentatoare tv a mărturisit că nu știe exact ce greutate are, dar că toate hainele îi vin bine. 

×
Subiecte în articol: Andreea Marin
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close