Antena 3 CNN Show Gestul impresionant al cântăreței Taylor Swift pentru o tânără care locuia pe străzi (FOTO)

Gestul impresionant al cântăreței Taylor Swift pentru o tânără care locuia pe străzi (FOTO)

Gestul impresionant al cântăreței Taylor Swift pentru o tânără care locuia pe străzi (FOTO)
Sursa foto: foto: Instagram/ Taylor Swift
04 Ian 2018   •   16:00

Taylor Swift a făcut un gest aplaudat de toți fanii ei. După ce a aflat că o tânără însărcinată a ajuns să locuiască pe străzi, Taylor a hotărât să-i dea acesteia suficienți bani cât să poată să își facă o casă și să cumpere toate produsele necesare pentru copilul pe care îl așteaptă. 

Stephanie a participat la un concert susținut de Taylor Swift în Manchester, iar la final a fost chemată în culise pentru a i se da vestea că va primi o casă. 

Artista nu a vrut să se laude cu gestul său, însă fana acesteia a fost cea care a făcut anunțul public. 

„Ce nu știu mulți dintre voi este că în cele opt luni de sarcină am trăit pe străzi. Pe scurt, am fost evacuată din apartamentul în care trăiam, din motive de securitate, astfel că am pierdut totul”, a povestit tânăra. 

„Mama mea i-a spus lui Taylor (n.r – despre situația mea) și a rugat-o doar să mă facă să mă simt specială la concertul ei la care urma să iau parte, la Manchester. La finalul concertului, Taylor ne-a chemat în culise, unde mi-a spus: „Stephanie, ești în viața mea de multă vreme și nu mi-ai cerut niciodată nimic. Ai fi putut să îmi scrii și te-aș fi ajutat, dar nu ai făcut-o. Mama ta mi-a spus...”, a mai adăugat Stephenie, conform TheIndependent

Taylor Swift nu face pentru prima dată astfel de gesturi. Cântăreața le trimite constant fanilor ei cadouri, unor chiar le-a plătit studiile și le-a asigurat tratamente medicale. 

 

×
Subiecte în articol: strazi tanara Taylor Swift
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close