Antena 3 CNN Show Gigi Becali, după ce a intrat cu Rolls Royce-ul în șanț evitând un accident: ”Șoferul să mă caute să-și ceară iertare”

Gigi Becali, după ce a intrat cu Rolls Royce-ul în șanț evitând un accident: ”Șoferul să mă caute să-și ceară iertare”

Gigi Becali a mers noaptea trecută la poliţie, după ce a avut un accident rutier uşor şi a ajuns cu limuzina în şanţ. Patronul FCSB a declarat că le-a spus agenţilor că a încercat să evite un şofer care era să intre în el. Becali a anunţat că aşteaptă scuze din partea şoferului din cauza căruia a suferit accidentul.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Noi 2023   •   08:53

Accidentul rutier a avut loc în zona Pipera, în urma căruia a scăpat nevătămat. 

”Le-am spus polițiștilor ce s-a întâmplat. 

Cineva a intrat lateral, intra in mine și am intrat în șant, omul n-a avut obraz. Să vedem că acolo sunt camere. Așa că ăla care a facut asta să-și ceară scuze și nu-i mai fac plângere penală.

Am făcut astea, testul drog, alcool, canabis, toate cele”, a declarat Gigi Becali

Citește și: Gigi Becali, implicat într-un accident. A intrat cu Rolls Royce-ul în șanț, l-a lăsat acolo și a plecat

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier și la sfârșitul lunii septembrie

Patronu FCSB a fost implicat într-un accident și spre finalul lunii septembrie, când Rolls Royce-ul său a fost lovit din spate undeva în sectorul 6 al Capitalei. 

”Eu eram oprit și ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. A zis că a simțit că m-a atins, dar eu n-am simțit. M-am dat jos și am văzut că nu avea nimic nici mașina ei și nici a mea.

M-a recunoscut. Au început să filmeze, că au crezut că s-a întâmplat ceva. Dar nu s-a întâmplat nimic. Dacă n-are nicio zgârietură mașina, unde e accidentul?”, a reacționat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena 3.

Reamintim faptul că patronul FCSB s-a angajat într-o depășire cu autoturismul de lux în care se afla.

Șoferul din față a intrat pe aceeași bandă fără să se asigure, așa că Becali a tras de volan ca să evite impactul și a ajuns în șanț.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali accident Rolls Royce
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close