Antena 3 CNN Show Gigi Becali a rămas fără benzină în mijlocul drumului. Limuzina sa de lux, împinsă până la benzinărie

Gigi Becali a rămas fără benzină în mijlocul drumului. Limuzina sa de lux, împinsă până la benzinărie

Gigi Becali a avut din nou probleme cu limuzina sa de lux. După ce recent a intrat cu maşina într-un şanţ ca să evite un accident, Becali, de data aceasta, a rămas fără benzină în mijlocul drumului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Dec 2023   •   11:30

Cel care a filmat întregul moment spune că patronul FCSB i-a chemat pe angajaţii benzinăriei pentru a împinge maşina până la pompă, dar nu s-a ferit să de şi el o mână de ajutor.

Incidentul a avut loc lângă o benzinărie din zona Pipera.

Recent, același Gigi Becali a intrat cu mașină într-un șant, după ce a încercat să evite un accident, potrivit stirileprotv.ro.

Gigi Becali, implicat într-un accident. A intrat cu Rolls Royce-ul în șanț, l-a lăsat acolo și a plecat

Gigi Becali a fost implicat, în urmă cu aproximativ o lună, într-un accident rutier, în zona Pipera, în urma căruia a scăpat nevătămat. Rolls Royce-ul său a fost însă abandonat de patronul FCSB într-un șanț.

Gigi Becali a ieșit cu mașina în decor și a plecat de la fața locului. Când polițiștii au ajuns acolo, nu au mai găsit pe nimeni în mașina aflată într-un șanț.

Au aflat ulterior că a plecat acasă și că se va prezenta la sediul unității de poliție mai târziu.

Accidentul s-a produs, potrivit spuselor lui Gigi Becali, atunci când s-a angajat într-o depășire cu autoturismul de lux în care se afla.

Șoferul din față a intrat pe aceeași bandă fără să se asigure, așa că Becali a tras de volan ca să evite impactul și a ajuns în șanț.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali benzina pana prostului
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close