Antena 3 CNN Show Greu de imaginat! Cine este noua regină a Youtube-ului! Se află pe locul 1 în trending de o săptămână. Pe ce poziție se află Smiley

Greu de imaginat! Cine este noua regină a Youtube-ului! Se află pe locul 1 în trending de o săptămână. Pe ce poziție se află Smiley

Românii au luat cu asalt Youtube-ul în perioada pandemiei și continuă în aceeași manieră. Ce caută aceștia pe platformă este, însă cu adevărat surprinzător. Cine se află în trending constant și cine ajunge direct pe locul 1, indiferent de clipul în care apare? Greu de imaginat, dar este vorba despre Vulpița.

Greu de imaginat! Cine este noua regină a Youtube-ului! Se află pe locul 1 în trending de o săptămână. Pe ce poziție se află Smiley
Sursa foto: Smiley
28 Iun 2020   •   09:40

Fenomenul Veronica din Blegești, care a înregistrat recorduri de audiențe la Antena1, dă lovitura și pe Youtube, reușind să se poziționeze de fiecare dată în topul celor mai accesate melodii. În urmă cu o săptămână, ea a apărut în clipul manelistului Rafaelo, Sushi Maki și a strâns deja peste 5,2 milioane vizualizări. Încă de la debut s-a poziționat pe prima poziție și continuă să rămână acolo. 

Locul 2 este ocupat de Tzanca Uraganu cu melodia Ne-ar sta bine, urmat de un alt manelist, Nikolas - Lasă timpul să decidă. Pe locul 4 se află un clip animat - satiră, La povești cu Jimmy, care s-a viralizat destul de rapid. Acesta abordează subiectul bacului.

În top 20 mai mult manele

Locurile 5,7, 8 și 9 sunt din nou ocupate de cântăreți de manele ca Iuly Neamțu, Costel Biju sau Florin Salam.

Primul artist care nu abordează acest tip de muzică este Nane, care ocupă locul 6. De altfel, acesta este printre puținii cântăreți la ora actuală, care reușește să intre în top 10 trending Youtube, fără să aibă o melodie de petrecere.

Smiley & Ada ocupă abia locul 27 în trending Youtube. În fața lui se află nume ca Dani Mocanu, Culiță Sterp sau Edy Talent.

Așadar ce caută românii pe Youtube? Cel mai mult manele, iar Vulpița poate fi declarată noua regină a platformei întrucât orice apariție a ei garantează succesul celui cu care colaborează.

×
Subiecte în articol: Vulpița

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close