Antena 3 CNN Show Iancu Sterp a devenit viral! Cum a reușit acesta să-l detroneze pe Selly pe Youtube! Milioane de români i-au accesat clipul

Iancu Sterp a devenit viral! Cum a reușit acesta să-l detroneze pe Selly pe Youtube! Milioane de români i-au accesat clipul

Selly a cucerit Youtube-ul și este astăzi cel mai celebru vlogger din România. Dar concurența în domeniu este una foarte puternică. Chiar dacă a reușit să se poziționeze pe locul 1 în trending zile bune cu noua piesă 5Gang, Coco, iată că acum a fost detronat de Iancu Sterp și colegii săi.

Iancu Sterp a devenit viral! Cum a reușit acesta să-l detroneze pe Selly pe Youtube! Milioane de români i-au accesat clipul
06 Aug 2020   •   22:05

Fostul concurent de la Survivor România și Puterea Dragostei a reușit să strângă în doar cinci zile aproape 2,5 milioane de vizualizări. El a bifat o colaborare de mare succes cu Dodo și Bogdan Mocanu. Mai exact cei trei au postat clipul unei melodii, produsă de Costi Ioniță, Șefa banilor, care a întrecut toate așteptările.

Fratele lui Culiță Sterp, Iancu, dar și Bogdan Mocanu au reușit să devină extrem de populari după apariția lor în show-ul matrimonial. Deși niciunul nu aveau o carieră de cântăreți, iată că acum au reușit să se impună pe piață și în acest mod, urmând exemplul lui Jador, care a cunoscut succesul într-o manieră similară.

Top 5 trending Youtube

Selly și 5Gang ocupă astăzi locul 2 în trending Youtube. Podiumul este completat de un artist străin, un fenomen la nivel mondial, care pare că a cucerit și România 6IX9INE- PUNANI. Urmează apoi încă 7 manele în top. Locul 4 este ocupat de Carmen de la Sălciua și Daniela, iar locul 5 de Theo Rose, care în general cântă muzică pop-dance, dar de data aceasta a optat pentru o manea cu Jean de la Craiova.

Astăzi Youtube-ul românesc este așadar dominat de manele, care pare a fi genul preferat de muzică al românilor, după cum arată top 10 din ultimele luni.

×
Subiecte în articol: iancu sterp Selly sefa banilor
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close