Antena 3 Show Imagini de la prima nuntă a lui Meghan Markle, cu Trevor Engelson

Imagini de la prima nuntă a lui Meghan Markle, cu Trevor Engelson

22 Mai 2018   •   18:11
Imagini de la prima nuntă a lui Meghan Markle, cu Trevor Engelson

Oameni din întreaga lume au acordat un interes deosebit mult așteptatului eveniment din această sâmbătă, nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry. A fost o nuntă parcă desprinsă din basme și toți s-au bucurat pentru cei doi miri. 

Nu mulți știu, însă, că actrița de 36 de ani a mai fost căsătorită o dată, cu producătorul Trevor Engleson. Cei doi au devenit soț și soție în anul 2011 și au divorțat doi ani mai târziu, în 2013. Meghan și Trevor au decis să facă pasul cel mare după șapte ani de relație. 

Totuși, în cele din urmă, au decis că diferențele dintre ei nu constituiau un avantaj și relația nu putea merge mai departe. 

Deși nu poate fi comparată cu evenimentul de sâmbătă, care a reunit mii de invitați la Castelul Windsor, totuși, și prima nuntă a lui Meghan Markle a avut ceva aparte. Nunta a avut loc într-un hotel luxos din Jamaica și s-a întins pe patru zile. A început cu o noapte e cocktail și s-a încheiat cu un grătar chiar pe plajă, cu dans și veselie. 

Imaginile de la prima nuntă a lui Meghan Markle pot fi văzute pe TheSun

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close