Antena 3 CNN Show Informații bombă despre divorțul anului. Cristian Țânțăreanu, nașul Ancăi Țurcașiu șochează: frecventau cluburile de swingeri?!

Informații bombă despre divorțul anului. Cristian Țânțăreanu, nașul Ancăi Țurcașiu șochează: frecventau cluburile de swingeri?!

Cristian Ţânţăreanu, nașul fostului cuplul Anca Ţurcaşiu - Cristian Georgescu, face lumină în cazul motivelor de divorț și aruncă informații bombă din intimitatea celor doi. Potrivit unor declarații mai vechi ale prosperului om de afaceri, Ancăi Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu frecventau regulat cluburile de swingeri. Ce spune acum Tântăreanu.

Informații bombă despre divorțul anului. Cristian Țânțăreanu, nașul Ancăi Țurcașiu șochează: frecventau cluburile de swingeri?!
de Cristina Tudorache    |    26 Iul 2020   •   18:40

Lumea showbizului a fost zdruncinată la începutul acestei săptămâni, după ce artista Anca Țurcașiu a anunțat pe pagina ei de socializare că va divorța de stomatologul Cristian Georgescu, după 22 de ani de relație. 

Cristian Tânțăreanu, nașul fostului cuplul Anca Ţurcaşiu - Cristian Georgescu, a oferit noi detalii din intimitatea celor doi. 

„Foarte bine ca a divorţat, că o dată vede naşu puţa finei”, a zis el. „Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Ştiu că în ultima perioadă au avut divergenţe, nu se mai înţelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situaţia”., a declarat Tânțăreanu pentru publicația Click.

Cristian Țânțăreanu, nașul Ancăi Țurcașiu, informații bombă despre divorțul anului: ”Nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri”

În 2014, prosperul om de afaceri făcea o declarație bombă din intimitatea celor doi, despre care se zvonea că au probleme în relație.

”În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul tineri rebeli, cărora le place viaţa. Am vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia”, declara pe atunci Ţânţăreanu pentru aceeași sursă.

După ce și-a dat seama de porumbelul pe care l-a scăpat, nașul Tânțăreanu și-a corectat declarația: ”Toată treaba asta e invenţia mea. Eu aş vrea să particip la asta. Nici nu se pune problema de divorţ. M-a sunat Anca să mă întrebe cum de fac glume proaste. Nu divorţează, nu a divorţat, nu ştiu dacă în 10-15 ani nu o să divorţeze”.

Stomatologul Cristian Georgescu a ținut și el să precizeze că totul era o glumă: ”De-a lungul anilor am mai fost certaţi, ne certăm de la prostii, dar ne împăcam prin comunicare. Anca este cea care mă împacă. Cât despre faza cu swingerii,  se ştie ca naşul Cristian Ţânţăreanu spune poante. Anca e necăjită, mi-a spus că nu ştie de ce a făcut gluma aceasta pe seama ei.”

Anca Ţurcaşiu (50 de ani) şi Cristian Georgescu (50 de ani) s-au căsătorit în anul 1998, la Paradisul Verde din Corbeanca. Naşii de cununie fost soţii ŢânţăreanuAnca Țturcașiu l-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu în SUA, la scurt timp după ce s-a despărțit de solistul Gigi Gheorghiu (64 de ani), cu care a avut o relație timp de patru ani, din 1993 până în 1997.

Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu au un fiu, în vârstă de 21 de ani.

×
Parteneri
Furtuna Mathis loveşte Europa! Ce fenomene meteo extreme sunt așteptate
x close