Antena 3 CNN Show Interviu cu Ion Zanca, violonistul care a cântat la evenimentele lui Barack Obama sau George W. Bush

Interviu cu Ion Zanca, violonistul care a cântat la evenimentele lui Barack Obama sau George W. Bush

Un violonist român face furori în America. Ion Zanca și trupa lui, Dallas String Quartet, a cântat recent la nunta celebrei artiste Gwen Stefani, dar și pentru multe alte personalități.

Interviu cu Ion Zanca, violonistul care a cântat la evenimentele lui Barack Obama sau George W. Bush
Sursa foto: Facebook/ Ion Zanca
de Georgiana Murgilă    |    24 Iul 2021   •   18:48

Românul a întreținut atmosfera cu muzică clasică, dar și cu melodii pe care artista din America și soțul ei și le-au compus unul pentru celălalt. Dar lista de celebrități care sunt printre cei care îl cheamă frecvent pe violonistul român la evenimente nu se încheie aici.

Chiar și foștii președinți americani, George W. Bush și Barack Obama au fost încântați de trupa românului și i-au invitat de multe ori la evenimentele lor, la recepții și chiar învestiri în cea mai înaltă funcție din stat.

Deși a cunoscut succesul dincolo de Ocean, Ion Zanca spune că îsi dorește să susțină un concert și în țara natală, România, de unde a plecat încă din anul al doilea de studenție cu bursă, în America, să studieze conservatorul.

Dar până a urcat pe scena, acesta recunoaște ca a întâmpinat și greutăți financiare uriașe. A fost şofer pe limuzine și nu numai.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close