Antena 3 CNN Show Adevăratul motiv al comportamentului lui Fulgy. Ioniță de la Clejani: ”Nu eu am chemat Poliția!”

Adevăratul motiv al comportamentului lui Fulgy. Ioniță de la Clejani: ”Nu eu am chemat Poliția!”

Ioniță și Viorica de la Clejani au vorbit, în premieră, despre scandalul provocat de fiul lor, Fulgy. Artistul a negat că și-ar fi dat fiul pe mâinile Poliției. Cântărețul este convins că fiul lui vrea doar să fie în centrul atenției. Are și câteva modele internaționale pe care le-ar copia, spune Ioniță: artiști care se promovează prin scandaluri.

Adevăratul motiv al comportamentului lui Fulgy. Ioniță de la Clejani: ”Nu eu am chemat Poliția!”
de Laura Dinu    |    08 Iun 2021   •   07:40

Ioniță de la Clejani crede că băiatul și-a atins scopul și urmează să renunțe la atitudinea pe care o are de câteva zile bune. 

”Nu s-a ajuns la Poliție. Poliția a venit acasă. Nu am chemat eu Poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească de el. Se uită foarte mult la reality show-uri și la ce fac artiștii din America. Sunt câțiva artiști de la care el se inspiră: Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg. Abordează felul lor de a se promova și asta a făcut. 

La momentul ăsta, se vorbește doar despre Fulgy. Dacă pui litera F pe Google, se vorbește despre Fulgy. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el. Fulgy a avut o emisiune și are o emisiune care se numește Moft TV. El a văzut că nu e chiar atât. Dar când începi să faci lucrurile astea gen Cardi B, gen Snopp Dogg, toată lumea vorbește despre tine. E modul lui... Presa scrie despre tine ce vrea. Presa le înflorește, le sucește...

El de vreo două, trei zile este în conflict cu Poliția. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat, aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Dar la momentul ăsta, s-a oprit. Și-a atins scopul lui, se vorbește numai despre el. 

Fulgy locuiește singur, este ok, și-a atins scopul. Am zis că este prea mult, acum trebuie să își înceapă activitatea lui. Ăsta este modelul de promovare pe care el și-l dorește. Și uitați-vă cum se întâmplă. Când vorbești de bine, nu te bagă nimeni în seamă. Cum ai vorbit despre scandaluri și alte lucruri, toată presa este pe tine. Ca drept dovadă, erau toți în fața casei.Și atunci, nu aș spune că sunt de acord cu ce face el. Pentru mine e un mijloc de promovare american, eu sunt român. Îmi spune că eu sunt bătrân, că nu știu eu”, a povestit Ioniță de la Clejani. 

Fulgy, în atenția Poliției

Reamintim că, Fulgy a ajuns în atenția poliției după ce a provocat un scandal într-un mall din Capitală, iar ulterior a apelat la ajutorul unor interlopi pentru a-i "pedepsi" pe agenții de pază ai unui cazino din mall care l-au dat afară atunci când a intrat în interior în timp ce filma cu telefonul.

După scandalul de la mall, Fulgy s-a retras la o cafenea, acolo unde a continuat să facă Live şi să ameninţe mai multe persoane publice. La un moment dat, Fulgy l-a ameninţat chiar pe tatăl său, Ioniţă de la Clejani.

Seara trecută, Ioniţă de la Clejani a mers la Secţia 11 Poliţie, acolo unde a depus o plângere pentru ameninţare împotriva fiului său.

"În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el  cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău.

Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament  recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii,  a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Ioniţă de la Clejani Fulgy
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close