Antena 3 CNN Show Ionuț Dolănescu a decis să părăsească România: "Am vorbit deja cu nişte amici de acolo şi situaţia e mult mai relaxată"

Ionuț Dolănescu a decis să părăsească România: "Am vorbit deja cu nişte amici de acolo şi situaţia e mult mai relaxată"

Pentru că nu vrea să riște un lockdown în România, Ionuț Dolănescu a decis să plece în SUA. Nu singur, ci împreună cu soția și cei trei copii ai lor. După ce a vorbit cu niște amici de peste Ocean, artistul a aflat că autoritățile din America nu au impus măsuri atât de dure.

Ionuț Dolănescu a decis să părăsească România: "Am vorbit deja cu nişte amici de acolo şi situaţia e mult mai relaxată"
de Gabriel Dano    |    21 Sep 2021   •   21:56

“Decizia mea este aproape luată. Dacă ne aşteaptă o nouă perioadă de stat în casă, atunci îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite. Voi îmbina utilul cu plăcutul, fiindcă oricum am acolo nişte proprietăţi de a căror stare de lucru trebuie să mă mai interesez şi eu.

Am vorbit deja cu nişte amici de acolo şi situaţia e mult mai relaxată. Inclusiv autorităţile par ceva mai relaxate, dar şi oamenii, în general. Am o casă în oraşul Orlando, dar şi alte proprietăţi. Iar Disneyland e destul de aproape, ca şi alte zone turistice, aşa că copiii nu vor duce lipsă nici de distracţie, nici de şcoală!”, a declarat Ionuţ Dolănescu, pentru Impact.ro.

Și Maria Ciobanu se gândește serios să se întoarcă în America. Artistul a dezvăluit că astfel va fi mai aproape de mama, dar și de sora lui:

“Aş fi doar la şase ore de zbor şi de mama, şi de sora mea, aşa că totul pare să încline balanţa spre această variantă. Mai ales că mama urmează să se întoarcă, undeva la începutul lunii octombrie şi ea în Statele Unite ale Americii, fiindcă clima de acolo e mult mai potrivită pentru ea”, a mai spus Ionuț Dolănescu.

Reacția lui Ionuț Dolănescu, după ce fratele său a pus la vânzare casa primită moștenire

Ionuț Dolănescu a reacționat dur după ce fratele său a scos la vânzare casa primită drept moștenire! Dragoș Dolănescu a luat decizia să vândă vila pentru care s-a luptat în instanță cu Ionuț. Acesta a pus imobilul la vânzare pentru 500.000 de euro.

„Războiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal. Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târât prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine.

Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni. Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine care sunt fratele mai mare. Am și plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro. Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinților”, a declarat Ionuț Dolănescu, la Antena Stars.

Dragoș Dolănescu a intrat în posesia vilei din Sinaia, în 2017. Deși nu are probleme financiare, fiul artistului susține că recondiționarea imobilului nu ar fi tocmai o investiție utilă, astfel că a decis s-o scoată la vânzare. Prețul pe care-l cere pe vila mult discutată este de 500.000 de euro.

„Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani, așa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate”, a declarat Dragoș Dolănescu.

×
Subiecte în articol: Ionut Dolanescu
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close