Antena 3 CNN Show Iulia Albu, despre cel mai greu episod de la America Express, difuzat luni seară: "Este un moment care nu mă repezintă. Dați cu pietre!"

Iulia Albu, despre cel mai greu episod de la America Express, difuzat luni seară: "Este un moment care nu mă repezintă. Dați cu pietre!"

Iulia Albu a transmis un mesaj către toți fanii emisiunii de la Antena 1, încercând să ofere o explicație pentru un gest pe care aceștia îl vor vedea în episodul din această seară.

Iulia Albu, despre cel mai greu episod de la America Express, difuzat luni seară: "Este un moment care nu mă repezintă. Dați cu pietre!"
Sursa foto: Instagram I iamiuliaalbu
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2023   •   20:52

Iulia Albu și partenerul ei, Mike, au devenit un cuplu notoriu la America Express 2023, atrăgând atenția datorită numeroaselor dispute din cadrul concursului.

Cunoscută pentru controversatele ei apariții publice, criticul de modă a vorbit despre un episod extrem de neplăcut, care urmează să fie difuzat în această seară la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acest moment dificil pentru Iulia Albu va fi prezentat în detaliu în cadrul emisiunii, iar vedeta a făcut deja declarații cu privire la el, mărturisind că nu a putut să abordeze subiectul până acum.

"Nu am putut să scriu până acum nimic despre acest subiect, și, sincer, nici acum nu îmi este ușor să o fac.

În seara aceasta va fi difuzat la @americaexpressromania un moment care nu mă reprezintă, nu îmi face cinste, dar pe care mi-l asum.

Nu voi căuta scuze. Este un moment care s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat când susține jumătate din presa din România, dar, s-a întâmplat. Ca om care a filmat 2 sezoane de emisiuni cu și despre copii, nu îmi explic nici acum acest episod și probabil nu voi putea să o fac niciodată.

Promit ca după difuzarea episodului să răspund colegilor din presă, asa cum am făcut-o mereu. Dați cu pietre, dacă simțiți să faceți asta, sunt aici", a scris Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: iulia albu America Express
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close