Antena 3 CNN Show Lidia Buble a spus adevărul! Bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil: „Mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă"

Lidia Buble a spus adevărul! Bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil: „Mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă"

Cântăreața Lidia Buble a mărturisit recent care este bărbatul care i-a furat inima încă de la prima întâlnire.

Lidia Buble a spus adevărul! Bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil: „Mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă"
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    19 Iun 2020   •   16:15

Artista a povestit despre un moment de cumpănă care i-a schimbat, practic, tot cursul vieții. Este vorba despre prima întâlnire cu îndrăgitul designer Cătălin Botezatu, pe care artista îl plăcea extrem de mult la momentul respectiv. 

În urmă cu vreo 10 ani eram la Deva; eram o fată obișnuită, mergeam la școală, eram la Liceul Sportiv. Am aflat de la colegele mele că în oraș vine Cătălin Botezatu să își lanseze o carte. Când am auzit acest lucru, mi-am zis că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”, povestește Lidia Buble

Aceasta recunoaște că avea o adevărată slăbiciune pentru designer, dormind cu poza lui sub pernă. 

Nu știam dacă să merg sau nu la lansare pentru că tatăl meu ne ținea așa puțin din scurt. Știam doar școală, biserica și acasă. Am reușit să ajung, într-un final, la lansarea cărții lui și țin minte că a ținut un discurs foarte fain. Apoi, la final, toată lumea făcea poze cu el. Eu am rămas ultima, dar nu aveam telefon care să facă și fotografii; el a venit așa drăguț spre mine și m-a întrebat dacă și eu vreau să fac poze cu el, dar i-am spus că nu voi face”, a declarat artista. 

Însă vorbele pe care Cătălin Botezatu i le-a spus în acea zi par că s-au transformat în realitate după numai câțiva ani. 

Mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă. Două săptămâni am sunat din trâmbița în toată școală: băi, mi-a zis Botezatu că sunt frumoasă. Îmi aduc aminte că m-a atins pe mâna dreapta și mi-a zis că eu voi ajunge mare în viață asta. Vorbele alea m-au marcat, eu eram mică, nu aveam niciun plan în acest sens, el nu știa absolut nimic despre mine… Uite că vorbele lui s-au adeverit, am ajuns să fac ceea ce îmi place”, a mai povestit Lidia Buble pentru kfetele.ro.

Citește continuarea aici.

 

×
Subiecte în articol: Lidia Buble

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close