Antena 3 CNN Show Lora, reacții adverse grave după rapel. ”Mă ustura carnea și nu puteam să mă ridic. A două zi am crezut că sunt bine... m-am ținut de pereți!”

Lora, reacții adverse grave după rapel. ”Mă ustura carnea și nu puteam să mă ridic. A două zi am crezut că sunt bine... m-am ținut de pereți!”

Lora a povestit, vineri, reacțiile grave pe care le-a avut după rapelul vaccinului împotriva coronavirusului.

Lora, reacții adverse grave după rapel. ”Mă ustura carnea și nu puteam să mă ridic. A două zi am crezut că sunt bine... m-am ținut de pereți!”
Sursa foto: Facebook / Lora
de Laura Dinu    |    19 Mar 2021   •   14:26

"Marți am avut rapelul. Am ajuns acasă și prima dată m-a luat somnul,  dar nu știam dacă este de la frică. M-am trezit a doua zi de dimineață, miercuri, cu o energie super bună. În timpul emisiunii m-a luat așa o chestie. Eram cu o stare de leșin, amețită și nu puteam să păstrez imaginea. Am ajuns acasă, m-am descălțat și am adormit pe canapea. M-am trezit seara pe la ora 10. M-am trezit cu migrene, febră 38, dar eu simțeam că ard mai tare.

Mă ustura carnea și nu puteam  să mă ridic. Dacă mă ridicam, simțeam că îmi cade capul, eu care nu am niciodată dureri de cap. Pentru mine durerea de cap a fost anormală.(..) Am avut aceste simptome după rapel, le-am considerat normale, însă am rămas acasă. M-am trezit a doua zi crezând că sunt bine. Eram puțin transpirată, m-am ridicat în fund pe pat, așteptam să văd dacă mi se întâmplă ceva. Când m-am ridicat să mă duc la baie eram beată fără să fiu beată. M-am ținut de pereți și am confirmat echipei că nu pot să ajung la emisiune",  a spus Lora pe rețelele de socializare.

Acum, Lora s-a întors în emisiune și a mărturisit că este mult mai bine și toate simptomele au trecut.

“Marţi am avut rapelul, am venit ca o floricică la emisiune, când a început să se învârtă platoul. Cove a trebui să termine emisiunea singurel. Eu am adormit în drum spre casă, am ajuns acasă, am dormit pe canapea până la 10 seara. Pur şi simplu, nu mă puteam ridica. Am simţit migrene, usturime a pielii, am făcut febră şi m-am văitat ca o… .

La prima doză nu am avut nimic. Sunt foarte bine, a durat mai puţin de 24 de ore nebunia, dar mi s-a recomandat să stau acasă”, a dezvăluit Lora, vineri, la Vorbeşte Lumea, potrivit spectacola.ro.

×
Subiecte în articol: Lora reacţii adverse vaccin
Parteneri
Horoscop 1 decembrie 2023. Peștii își îndeplinesc un vis
x close