Antena 3 CNN Show Shakira nu îl iartă pe Gerard Pique! Artista îi pregătește o nouă lovitură fostului partener de viață

Shakira nu îl iartă pe Gerard Pique! Artista îi pregătește o nouă lovitură fostului partener de viață

Shakira traversează o perioadă grea, după ce a fost acuzată de evaziune fiscală de fiscul spaniol. Dincolo de asta, artista pregătește o nouă lovitură pentru fostul ei partener de viață, Gerard Pique.

Shakira nu îl iartă pe Gerard Pique! Artista îi pregătește o nouă lovitură fostului partener de viață
Sursa foto: hepta
de Roxana Mihăiescu    |    28 Noi 2023   •   23:17

Shakira (46 de ani), fosta parteneră a lui Gerard Pique, a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare și a primit o amendă în valoare totală de 8 milioane de euro.

Pentru a evita un proces în Barcelona pentru acuzaţiile de neplată a 14,5 milioane de euro, reprezentând impozitul pe venit din Spania între 2012 şi 2014, artista a ajuns la o înțelegere cu procurorii.

Instanța a cerut inițial o condamnare la opt ani și două luni de închisoare și achitarea unei amenzi de 23,5 milioane de euro.

Ulterior, judecătorii au stabilit ca Shakira să fie condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare și să plătească o amendă în valoare de 7,3 milioane de euro.

Mai mult decât atât, vedeta columbiană trebuie să restituie suma cu care a prejudiciat statul spaniol și să mai achite o amendă suplimentară de 430.000 de euro.

Citește și: Shakira va plăti peste 7 milioane de euro ca să evite procesul pentru fraudă fiscală. Acordul pe care l-a semnat "de dragul copiilor"

Shakira îi pregătește o nouă lovitură lui Gerard Pique

Artista are în plan să-și reia întreaga activitate după toată agitația din ultima vreme. Artista va fi protagonista unui documentar în care va dezvălui cum i s-a schimbat viața în mod dramatic, după despărțirea de tatăl copiilor ei, Gerard Pique.

Mai exact, Shakira va realiza un documentar în care să fie ilustrată viața de după despărțire și cum a ales să se mute în Miami, cu cei doi copii ai săi, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani).

”Cred că va fi vorba despre drama prin care a trecut și se va numi The cheating and me. Va fi un cântec de dispreț sub formă de documentar.

Este clar că Shakira înregistrează material grafic pentru un proiect audiovizual, un documentar sau un reality show de tip documentar. Se pare că, în zilele noastre, dacă ești o persoană celebră și nu ai propriul tău reality de tip documentar, ești un nimeni”, a spus jurnalista Lorena Vazquez pentru Daily Mail. 

×
Subiecte în articol: shakira Gerard Pique
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close