Antena 3 CNN Show Mai multe scrisori de dragoste ale lui Mick Jagger, scoase la licitaţie în Londra

Mai multe scrisori de dragoste ale lui Mick Jagger, scoase la licitaţie în Londra

Mai multe scrisori de dragoste ale lui Mick Jagger, scoase la licitaţie în Londra
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
11 Noi 2012   •   18:46

Mai multe scrisori de dragoste ale lui Mick Jagger, solistul formaţiei The Rolling Stones, către cântăreaţa americană Marsha Hunt vor fi scoase la licitaţie pe 12 decembrie, la Londra, de casa Sotheby's, informează Reuters.
   
Scrisorile, în care Jagger vorbeşte despre poezie, dar şi despre viaţa personală, sunt scoase la licitaţie chiar de cântăreaţă, aceasta declarând pentru publicaţia britanică The Guardian că nu are cu ce să-şi plătească facturile. "Sunt falită", a spus artista, care locuieşte în Franţa.
   
Hunt este mama primului copil al lui Jagger, Karis, născută în 1970. Relaţia lui Jagger cu artista afro-americană a fost ţinută secretă până în 1972. De altfel, Hunt spune că ea a fost sursa de inspiraţie pentru piesa "Brown Sugar", a trupei The Rolling Stones, pe care Jagger a compus-o în Australia.
   
Cele zece scrisori au fost redactate în iulie şi august 1969 şi sunt evaluate de specialişti la o sumă cuprinsă între 111.000 şi 160.000 de dolari.
   
Mick Jagger face parte din trupa The Rolling Stones, alături de Ronnie Wood, Charlie Watts şi Keith Richards. Trupa The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.
   
Jagger a fost căsătorit de două ori şi a avut numeroase relaţii cu femei celebre, printre care Marianne Faithfull, Carla Bruni, Sophie Dahl şi Angelina Jolie. El are şapte copii, cu patru femei diferite.

×
Subiecte în articol: scrisori licitatie Londra
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close