Antena 3 CNN Show Manelistul Culiță Sterp, prins cu bani falși la o casă de schimb valutar: "Asta îmi mai lipsea mie acum"

Manelistul Culiță Sterp, prins cu bani falși la o casă de schimb valutar: "Asta îmi mai lipsea mie acum"

Culiță Sterp a fost prins cu bani falși, pe care i-a primit chiar de la o cântare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Dec 2023   •   13:45

Angajații unei case de schimb valutar dintr-un mall din Cluj au fost pe punctul de a solicita intervenția poliției după ce Culiță Sterp, cântăreț cunoscut, le-a oferit o bancnotă falsă, care se afla într-un grup de bani.

Culiță Sterp a povestit incidentul pe pagina sa de socializare și afirmă că acea bancnotă i-a fost oferită în cadrul unei sesiuni de dedicații.

"Auziți ce pățesc la mall. Acum am plecat de la schimb valutar, m-am dus să schimb niște bani. 3.000 de euro am avut, nu aveam lei și, ce credeți?! 100 de euro erau falși!”, a spus Culiță Sterp.

Și au zis că avem două opțiuni: ori să chemăm poliția să dau declarație, ori să-i rupem aici. Normal că-i rupem, Doamne iartă-mă. Dar nervii mei sunt pe altă chestie. Nu mai dați bani falși la dedicații, dacă vreți să vă dați șmecheri arătați-vă putere altfel.

Citește și: Dorian Popa, mesaj pentru fani, după ce a fost prins drogat la volan: "Am făcut o promisiune în fața lui Dumnezeu"

Vino și dă 100 de lei sau nu da niciun ban, mai bine cânt fără bani decât să dai bani falși decât să-mi faci mie belele. Asta îmi mai lipsea mie acum, declarații pe bani falși”, a povestit manelistul.

×
Subiecte în articol: Culiţă Sterp bani falsi
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close