Antena 3 CNN Show Maneliştii nu au fost întotdeauna bogaţi. Vezi aici de unde au pornit

Maneliştii nu au fost întotdeauna bogaţi. Vezi aici de unde au pornit

Maneliştii nu au fost întotdeauna bogaţi. Vezi aici de unde au pornit
Sursa foto: Foto: tirmagazin.ro
11 Sep 2011   •   14:44
Chiar şi în vremuri de criză, banii curg fără număr, fără număr. Vorbim despre maneliştii de top din ţara noastră. Dacă acum au ajuns să cănte la nunţi de lux, pe vremuri munceau pe brînci şi mergeau oriunde erau solicitaţi, chiar şi gratis. Un material realizat de jurnaliştii de la Liberatea arată cum trăiau Guţă, Salam sau Minune în urmă cu 20 de ani.

Florin Salam a copilărit într-un cartier mărginaş al Capitalei. A povestit jurnmaliştilor că-i căra tatălui său acordeonul când acesta cânta la nunţi sau botezuri. Acum, Salam este unul dintre cei mai bogaţi manelişti din ţara noastră, câştigând zeci de mii de euro la fiecare nuntă sau botez la care e invitat.

Dan Bursuc este considerat unul dintre cei mai eleganţi manelişti din România. Puţini ştiu, totuşi, că în tinereţe era nevoit să cânte în tricou, fiindcă nu avea bani să-şi cumpere un costum. A reuşit până la urmă să-şi ia unul, însă cu două numere mai mari, fiindcă era în creştere. Acum, Bursuc are o pasiune mai aparte -colecţionează brichete de mii de euro, cele mai multe din aur.
 


În ceea ce-l prive
şte pe Adi Minune, pasiunea sa era furtul de pepeni. Îşi aminteşte chiar un moment petrecut în urmă cu 20 de ani, când a căzut cu tot cu sacul plin de lubeniţe şi s-a lovit destul de rău, aşa că a doua zi a cântat la o nuntă plin de vânătăi. Acum, Minune a renunţat la bicicletă - nu mai are nevoie de ea, din moment ce are în garaj maşini de sute de mii de euro.

Nicolae Guţă e considerat cel mai neconformist dintre manelişti - a încercat să îmbine manelele cu mai toate genurile muzicale, de la rock la muzică populară. În tinereţe a lucrat la Regia Apelor şi la CFR şi spune că-i e dor de momentele în care mânca pe şinele de tren, cu colegii de muncă. Acum, îşi permite să ia masa la cele mai scumpe restaurante şi primeşte la nunţi cadouri de sute de mii de euro.

Vali Vijelie este un alt manelist care în tinereţe a trecut prin momente grele. A încercat multe slujbe, cea mai grea fiind munca la o fermă. Azi, el şi-a ridicat un adevărat palat în Capitală, unde locuieşte cu familia.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close