Antena 3 CNN Show Marcel Pavel trăiește din economii: „Mai mult de un an nu cred că o să mai rezist”

Marcel Pavel trăiește din economii: „Mai mult de un an nu cred că o să mai rezist”

Marcel Pavel își mai pot desfășura activitatea din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor din starea de alertă și spune că trăiește din economii.

Marcel Pavel trăiește din economii: „Mai mult de un an nu cred că o să mai rezist”
Sursa foto: instagram.com/marcelpavelofficial
24 Iun 2020   •   22:10

Artistul, care a făcut pneumonie și a fost depistat și cu Coronavirus, susține ca trăiește din rezerve până când autoritățile le vor permite artiștilor să-și reia activitatea. „Din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă. Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist.

Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România vom fi terminați!”, a declarat Marcel Pavel în emisiunea online a lui Cristi Brancu, potrivit Click.

Marcel Pavel, prima reacție după ce a fost testat pozitiv la COVID-19

„Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea. Noi avem o cameră unde stăm toți și ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore și sunt 17 grade, deci o diferență de 23 de grade.

Și aici a fost o problemă că eu am făcut șoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri. Acolo nu se poate sta decât cu aer condiționat că altfel de sufoci. Și iată că am primit o dublă pneumonie. Prima dată am avut o sinuzită, au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul și s-a descoperit, pentru că am avut inspirația să fac o investigație pulmonară, că am dublă pneumonie”, a povestit Marcel Pavel.

Citiți și:

Bomba zilei. Marcel Pavel cere daune uriașe în instanță

×
Subiecte în articol: Marcel Pavel coronavirus economii
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close