Antena 3 Show Maia Morgenstern, amendată în trafic de un polițist fără mască: ”Domnule agent, nu purtați mască…Nu sunt obligat” - Motivul incredibil pentru care a fost oprită

Maia Morgenstern, amendată în trafic de un polițist fără mască: ”Domnule agent, nu purtați mască…Nu sunt obligat” - Motivul incredibil pentru care a fost oprită

de Georgiana Adam    |    10 Aug 2020   •   17:15
Maia Morgenstern, amendată în trafic de un polițist fără mască: ”Domnule agent, nu purtați mască…Nu sunt obligat” - Motivul incredibil pentru care a fost oprită

Maia Morgenstern a povestit pe contul său de socializare cum a fost amendată în trafic duminică noapte de un agent de poliție care nu purta mască. Vedeta nu este supărată că a primit amendă, întrucât consideră că o merita, însă este mânioasă din cauza faptului că organul de la rutieră nu respecta regulile.

Mai exact, se pare că agentul de poliție nu purta mască de protecție atunci când a oprit-o pe actriță în trafic pe motiv că a oprit la culoarea verde a semaforului, în loc să pornească. Doamna Morgenstern i-a atras atenția polițistului că nu avea mască în momentul în care a intrat în contact cu ea pentru a-i cere actele, însă acest a explicat senin: „Nu sunt obligat. Sunt în aer liber”

”Eh. Sunt mânioasă.

După spectacol m-am dus acasă, cu mașina. Puțin după ora 22. Victoriei colț cu Elisabeta. Conduceam prudent, pentru că obosită, pentru că în seara caldă de vară erau mulți pietoni la plimbare.

M-a oprit o mașină de poliție. Am oprit, am pus masca de protectie, am deschis geamul.

Agentul s-a apropiat. Fără mască.

„Actele!” Am prezentat actele imediat și fără să întreb nimic…

Nu mă știam vinovată cu nimic. Nu aveam chef de discuții cu un necunoscut care nu poartă mască.

M-a întrebat „De ce ați așteptat la semafor? Era deja verde. Ați ezitat să porniți.”

Am explicat că în drum era o femeie cu un bebeluș în brațe, cu un cărucior, cu... se codea: să treacă mai departe, să se oprească, să se întoarcă.

Subliniez, aveam mască și vorbirea îmi era îngreunată. Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam.

Domnul agent, fără mască, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult. A constatat că nu aveam ITP-ul făcut. Mi-a dat amendă.

„Aveți ceva de adăugat la procesul verbal de constatare?”

„Da. Dumneavoastră, domnule agent, nu purtați mască…”

„Nu sunt obligat. Sunt în aer liber. Am vrut să vă pun etilotestul… Puteți plăti amenda...”

Foarte bine. Voi plăti amenda. Dacă greșești, plătești. Fără ironie.

În rest... prevenție, prudență, omenie... hai!

Stăm cu mască.

P.S. Later edit, sau cum se cheamă:

Evident că s-a aplicat întocmai legea și nu am beneficiat de niciun fel de" înțelegere ": mi-a fost ridicat și talonul. Nu am niciun comentariu, nicio contestație de făcut. Așa spune legea.Și chiar sunt bucuroasă pentru asta: pot spune exact cum s-a petrecut.

P1.S1. Am plătit ameda”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close