Antena 3 CNN Show Maria Dragomiroiu s-a filmat în baie, în timp ce se spală pe cap. Metoda ”morișca” este obligatorie!

Maria Dragomiroiu s-a filmat în baie, în timp ce se spală pe cap. Metoda ”morișca” este obligatorie!

Metodă inedită de spălare pe cap. Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Maria Dragomiroiu, a făcut furori pe Internet, după ce a divulgat care este ritualul spălării părului ei. Artista s-a filmat în baie cum se spală la lighean și apoi a pus filmulețul mult așteptat pe Youtube.

Maria Dragomiroiu s-a filmat în baie, în timp ce se spală pe cap. Metoda ”morișca” este obligatorie!
de Laura Dinu    |    07 Iul 2021   •   14:24

”Dragii mei, a venit timpul să vă arăt cum îmi spăl eu părul. Pentru că toată lumea este interesată cât de greu sau de ușor este să speli un păr lung, așa, ca al meu. 

M-am pieptănat, ca să iau tot părul care este mort, și îl pun acolo, deoparte. Prima dată dau cu apă așa pe el. Acesta este ligheanul în care mă spăl eu. Eu mă spăl cu el în cadă, jos. Dar pentru cei care nu pot din cauza durerilor de spate, se poate urca pe un scaun.

Punem, apă, să nu fie nici foarte fierbinte, să fie numai bună. În timp ce punem apă în lighean, punem puțin șampon ca să se facă puțină spumă. Apoi torn puțin șampon în mână. Asta e poziția în care se spală părul! Numai așa, mângâiat, să nu râcâiți foarte tare, pentru că rădăcina este și ea sensibilă! Iar la vârfuri îi facem așa, ca la rufe, ca să se spele foarte bine. Eu îl spăl foarte bine și pe dedesubt. 

L-am clătit mult, mult, mult, cu dușul. Acum se simte aspru. Dar tot îl mai clătesc, să simt că apa a intrat peste tot, între toate firele. 

L-am spălat de două ori și urmează balsamul. Vărs apa din lighean, dar mai las câteva picături. Pun balsam în lighean și pun vârfurile. Nu dați cu balsam direct pe păr, că folosiți și foarte mul și nici nu vă ajută! În momentul în care simți că este foarte moale peste tot, înseamnă că balsamul s-a dus peste tot. Îl storc în mână. 

După ce am ieșit din baie, ce trebuie să fac? El nu este încurcat, dar, ca să sară toată apa din el, trebuie să facem ca morișca. Cam de 8-10 ori, și înapoi. Punem prosopul pe cap, îl răsucim bine, dar nu tare și îl stoarcem. Mai facem o dată figura, să facem morișca. Asta este tot!”, povestește Maria Dragomiroiu în videoclipul urcat pe YouTube.

 

×
Subiecte în articol: Maria Dragomiroiu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close