Antena 3 CNN Show Mărturii cutremurătoare ale Valeriei Arnăutu, care și-a înmormântat ambii părinți în mai puțin de două săptămâni, în 2021

Mărturii cutremurătoare ale Valeriei Arnăutu, care și-a înmormântat ambii părinți în mai puțin de două săptămâni, în 2021

Valeria Arnăutu, artista greu încercată în 2021, a povestit, în direct la Antena 3, despre încercările grele la care a trebuit să facă față în anul ce a trecut, când și-a înmormântat ambii părinți în mai puțin de două săptămâni.

Mărturii cutremurătoare ale Valeriei Arnăutu, care și-a înmormântat ambii părinți în mai puțin de două săptămâni, în 2021
Sursa foto: Antena 3
de Mihaela Bîrzilă    |    02 Ian 2022   •   15:31

Invitată în emisiunea "News Magazine", cântăreața de muzică populară a vorbit cu ochii în lacrimi de durerea fără margini prin care a trecut și a mulțumit celor care au ajutat-o în acele momente cumplite.

La sârșitul lunii noiembrie, tatăl Valeriei Arnăutu își dădea ultima suflare, în urma unui AVC, iar două săptămâni mai târziu, l-a urmat mama artistei, care suferea de mai multă vreme.

Rămasă fără ambii părinți chiar înainte de Sărbători, interpretă a mărturisit că abia acum și-a dat seama că nu mai este un copil. Ea a mai dezvăluit că cei doi câini ai săi, Pappy și Minnie, prezenți în platou, au fost cei care au ajutat-o să treacă cu bine peste momentele triste.

"Ei m-au ajutat foarte mult și vreau să le mulțumesc și oamenilor de bine care mi-au fost alături, unei prietene din copilărie, Ana, care m-a ajutat enorm cu înmormântările părinților și care m-a însoțit la București după înmormântările ce au avut loc la Reșița. De bine ce am invitat-o, mi-am rupt mâna dreptă și a stat o lună și jumătate cu mine, timp în care n-am putut face nimic.

Mama era bolnavă de foarte multă vreme, suferea de o boală autoimună, dar o ducea, era pe linia de plutire. Tata a făcut accident vascular și totul s-a terminat destul de repede. Au fost primele sărbători fără ei și prima dată în viața mea când am înțeles, de fapt, că nu mai sunt copil", a declarat Valeria Arnăutu, vizibil emoționată. 

"Cred că fiecare dintre cei care au pierdut pe cineva drag, avem impresia că ei sunt prezenți în continuare în sufletul nostru, în viața noastră și ne veghează de acolo, de sus.", a completat artista.

"Această profesie a noastră ne face să ieșim din toate durerile, din tristețe"

Întrebată ce planuri are pentru anul 2022, artista a dezvăluit că: "Am multe proiecte anul acesta și această profesie a noastră ne face să ieșim din toate durerile, din tristețe. Am piese noi, am avut un colind pentru cei plecați pe veci, un proiect trist, dar frumos, unic, am piese la care sper să realizez videoclip și am un proiect al unei emisiuni TV pe care urmează să o prezint".

Cu privire la cum a reușit să-și rupă mâna, artista a spus ca s-a întâmplat imediat după ce s-a întors de la înmormântarea părinților săi.

"Am căzut după ce m-am întors de la Reșița, de la înmormântările părinților mei. Cred că aproape nu vedeam pe unde merg...", a mai spus Valeria Arnăutu. 

Cei doi căței ai Valeriei Arnăutu au oferit un adevărat spectacol în platou, după ce au început să se joace între ei și să fugă prin cadru.

"Ei ne înfrumusețează viața cu iubirea lor necondiționată. Pappy are opt ani și este tăticul lui Minnie, care are trei ani, sunt niște pufoșenii, niște jucării vii", a mai spus artista.

×
Subiecte în articol: Valeria Arnăutu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close