Antena 3 CNN Show Mihai Bendeac, îmbrăcat în fustiță tutu și cu un ursuleț în brațe, cățărat pe bloc, în seara de Crăciun

Mihai Bendeac, îmbrăcat în fustiță tutu și cu un ursuleț în brațe, cățărat pe bloc, în seara de Crăciun

De Crăciun, Mihai Bendeac s-a filmat pe bloc, la bustul gol, cu perucă și cu o fustă de balerină.

Mihai Bendeac, îmbrăcat în fustiță tutu și cu un ursuleț în brațe, cățărat pe bloc, în seara de Crăciun
Sursa foto: Instagram / Jurnalului unui Burlac
de Laura Dinu    |    26 Dec 2021   •   07:48

Artistul spune că a făcut acest lucru pentru o cauză umanitară. Mai exact, pentru o fundație care ajută tinerii să aibă acces la Educație, Sănătate și Dezvoltare Emoțională echilibrată. 

Actorul promisese că va filma acest videoclip cu mai mult timp în urmă și iată că s-a ținut de promisiune. Și asta din două motive: Pentru că își dorește să slăbească, dar mai important, pentru a promova informația în mediul online. 

”Fraților, sunt pe bloc, mi-e frig de înnebunesc, în ultima lună am făcut eforturi disperate să slăbesc, pentru că începusem să mă îngraș, am dat jos câteva kilograme. 

M-am îmbrăcat în această fustă penibilă, m-am pus în această condiție semi-penibilă acum, cu ocazia Crăciunului... Ideea este în felul următor. Dacă eu m-am pus în această condiție de a mă îmbrăca în tutu, cu un ursuleț în mână și cu o perucă pe cap, puteți face și voi un efort de a da un follow paginii de Instagram Fundația Metropolis”, a spus artistul, în seara de Crăciun.

×
Subiecte în articol: Mihai Bendeac
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close