Antena 3 CNN Show Mihai Bendeac, mesaj pentru medici în plină pandemie de coronavirus

Mihai Bendeac, mesaj pentru medici în plină pandemie de coronavirus

Mihai Bendeac și-a arătat, pe o rețea socială, susținerea față de personalul medical care luptă în linia întâi de peste un an, încă de la începutul pandemiei.

Mihai Bendeac, mesaj pentru medici în plină pandemie de coronavirus
Sursa foto: Facebook / Mihai Bendeac
de Laura Dinu    |    31 Mar 2021   •   15:06

”Lucrurile nu vor rămâne așa! Continuăm.

PS - Am un mesaj pentru personalul medical din România. (Inclusiv voluntarii).

Există niște neanderthalieni vânători-culegători care s-au exprimat într-un anume fel despre voi în ultimele zile. Vreau să știți că eu vă apreciez și vă iubesc! Iar asta contează mai mult decât niște răgete venite din partea unor cretini care la prima unghie infectată vin la spital schelălăind. Nu mai vorbesc despre alte situații, grave. Concluzionând, concentrați-vă la dragostea și aprecierea mea și a celor ca mine”, a scris Mihai Bendeac pe o rețea socială. 

Lucrurile nu vor rămâne așa! Continuăm. PS - Am un mesaj pentru personalul medical din Romania. (Inclusiv voluntarii)....

Publicată de Mihai Bendeac pe Marţi, 30 martie 2021

Proteste anti-restricţii în România pentru a treia zi la rând. În Bucureşti, protestatarii au ajuns la Cotroceni

Oamenii au ieşit în stradă, pentru a treia zi la rând, în România pentru a protesta faţă de noile restricţii dispuse de autorități la nivel naţional în contextul pandemiei de coronavirus.

Protestatarii anti-restricţii s-au adunat, marţi seară, în Piaţa Universităţii scandând "Libertate", au transmis corespondenţii Antena 3.

Oamenii spun că nu înţeleg utilitatea noilor restricţii, care, în funcţie de rata de infectare, îi pot obliga pe cetăţeni să intre în case la ora 20 şi impun magazinelor să se închidă la ora 18.

De asemenea, unii dintre participanţii la manifestaţia de protest se declară împotriva aşa-numitului paşaport COVID, dar şi împotriva vaccinării.

×
Subiecte în articol: Mihai Bendeac
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close