Antena 3 Show Mihai Gâdea, dialog incendiar cu doamna de 100 de ani, care a cucerit internetul: ”Domnul Gâdea să își radă barba!”

Mihai Gâdea, dialog incendiar cu doamna de 100 de ani, care a cucerit internetul: ”Domnul Gâdea să își radă barba!”

de Redacția Antena 3    |    27 Iun 2021   •   13:53
Mihai Gâdea, dialog incendiar cu doamna de 100 de ani, care a cucerit internetul: ”Domnul Gâdea să își radă barba!”

Dialog incendiar între Mihai Gâdea și o doamnă celebră din București, în vârstă de 100 de ani, mătușa actriței Adriana Trandafir. 

Doamna Florica Ursuleanu a vrut să îi transmită un mesaj colegului nostru, Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei”.

”Domnule Gâdea, păcat că ai barbă, pentru că altfel îmi placi foarte mult. Să își radă barba! Mie nu îmi place să mă amestec în ținuta oamenilor, dar domnul Gâdea îmi place mai mult fără barbă! Îl apreciez în mod deosebit pentru tot ce face, îl sărut” a fost mesajul mătușii actriței Adriana Trandafir, în direct la Antena 3.

”Dragă doamna Ursuleanu, sunt foarte bucuros să aflu că vă uitați la mine la emisiune, sunteți spectaculoasă, mai tânără sufletește ca mulți dintre noi. Cât despre barbă… am o fată de 18 ani, Carina, căreia îi place de mine cu barbă. Să vă păstrați mereu așa de tonică și de bucuroasă” i-a transmis Mihai, doamnei Ursuleanu.

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea adriana trandafir

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close