Antena 3 CNN Show Mihai Morar, despre cartea prinţului Harry: "Nu încearcă să pozeze | Își imagina că e pe PlayStation când, de fapt, era la război"

Mihai Morar, despre cartea prinţului Harry: "Nu încearcă să pozeze | Își imagina că e pe PlayStation când, de fapt, era la război"

Mihai Morar a vorbit, la Antena 3 CNN, despre morala deprinsă din cartea prințului Harry.

Mihai Morar, despre cartea prinţului Harry: "Nu încearcă să pozeze | Își imagina că e pe PlayStation când, de fapt, era la război"
Sursa foto: captură Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Feb 2023   •   16:29

Prinţul Harry a relatat în cartea sa fapte care s-au întâmplat, unele dintre acestea, cu mai bine de 20 de ani în urmă.

Nimeni nu scapă analizei dure din ''Spare'', nici măcar prinţul Harry însuşi, a cărui adolescenţă marcată de droguri şi alcool este descrisă cu nonşalanţă, nici tatăl său, regele Charles al III-lea, nici fratele lui, William, cel mai criticat, nici mama sa vitregă, regina-consoartă Camilla, sau cumnata Kate.

Sâmbătă, la Antena 3 CNN, Mihai Morar a vorbit despre cartea prinţului Harry. "Mi-a plăcut sinceritatea lui", a spus Mihai Morar la emisiunea "De-a viaţa ascunselea".

Citiţi şi: Harry și Meghan vor ajunge în fața instanței. Au fost dați în judecată pentru defăimare

"Harry scrie în carte și despre ani în care William practic era ținut pe linie moartă pentru că popularitatea soției lui, a lui Kate, crescuse foarte mult", a mai spus Morar, adăugând că nu crede că Harry ar fi putut să joace rolul lui William.

"Sunt două tipuri de oameni. E tipul lui William care a ales datoria și tipul lui Harry care a ales terapia. Wlliam cumva, nu că n-ar suferi, cred că și el are traumele lui, suferințele lui, doar că încă le ascunde", a mai spus Mihai Morar.

"Mi-a plăcut sinceritatea asta a lui(...). El nu încearcă să pozeze în cartea asta. Asta e foarte fain. E uneori prost de sincer (...). Inclusiv în descrierea operațiunilor din război, când el își imagina că e pe PlayStation când de fapt era la război, el omora oameni".

"Îmi place, e un băiat asumat", a încheiat el.

 

×
Subiecte în articol: Mihai Morar printul Harry harry william
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close