Antena 3 CNN Show Mirela Vaida: ”Lumea crede că e o regie ieftină. E cel mai mare pericol!”

Mirela Vaida: ”Lumea crede că e o regie ieftină. E cel mai mare pericol!”

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a venit cu noi explicații după ce emisunea a fost anulată momentat pentru că Vulpița, Viorel și doi membri ai echipei au fost confirmați cu noult coronavirus.

Mirela Vaida: ”Lumea crede că e o regie ieftină. E cel mai mare pericol!”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de Maria Sabu    |    29 Iul 2020   •   13:45

Prezentatoarea a transmis un mesaj pe Instagram ărin care spune că se simte foarte bine. ”Încă nu am niciun simptom, sper nici să nu am. Într-adevăr e puțin frustrantă ideea de a te simți sănătos, dar de a fi nevoit să stai în casă”. 

„Până la urmă, o să văd partea bună a lucrurilor: mă bucur de clipele pe care până acum le petreceam la muncă”, a completat Vaida.

”Lumea crede că e o regie ieftină. E cel mai mare pericol”

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină.

Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol! Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii. Nu e treaba mea asta și nu mă interesează. Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii.

Pe unii nu poți să-i convingi. Nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează. Sunt bine. Cel mai important e să fim sănătoși, să respectăm regulile”, a declarat Mirela Vaida

×
Subiecte în articol: Mirela Vaida Acces Direct Vulpița viorel
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close