Antena 3 CNN Show Mirela Vaida, vacanţă de ziua ei. Cum a sărbătorit prezentatoarea TV la munte

Mirela Vaida, vacanţă de ziua ei. Cum a sărbătorit prezentatoarea TV la munte

Mirela Vaida a împlinit 39 de ani, iar înainte de ziua ei s-a bucurat de o vacanţă la munte, alături de întreaga familie. Prezentatoarea TV a mers într-o staţiune de pe Valea Prahovei alături de cei trei copii, soţ şi prieteni.

Mirela Vaida, vacanţă de ziua ei. Cum a sărbătorit prezentatoarea TV la munte
Sursa foto: Facebook / Mirela Vaida
de Maria Zărnescu    |    17 Mar 2021   •   13:22

Actriţa a povestit pe reţelele sociale că este prima vacanţă în formulă completă, în pandemie. Familia Mirelei Vaida a schiat şi s-a distrat de minune la munte, bucurându-se de fiecare moment.

Gaşca prezentatoarei TV a profitat de vremea frumoasă din weekend, dar şi de distracţia la munte.

"Este prima ieşire ăn formula completă, dupa mai bine de un an de pandemie! Suntem în Poiana Braşov pentru 2 zile de ski în familie! Nu mi-am imaginat că ai mei copii, de la mic la mare, vor rezista mai bine de 4 ore pe pârtie fără să se plângă! Ne-a fost dor de vacanţe, de timp pentru noi, de oameni, de locuri, de ţara asta frumoasă! Chiar dacă stăm doar 2 zile, ne-am deconectat şi ne simtim minunat!", a scris actriţa pe Instagram.

Întoarsă acasă, prezentatoarea şi-a serbat ziua de naştere. Mirela Vaida a împlinit 39 de ani şi s-a bucurat de numeroase mesaje şi urări din partea fanilor internauţi.

"Buna dimineata! Mulţumesc din toată inima pentru urări şi pentru gândurile bune! Mi-aţi făcut ziua cu adevărat specială! Gata! Mă îndrept spre 40! Daar, ieri, când am împlinit 39, am avut o zi plină cu de toate! Aşa arată, fără perdea, o zi aproape obişnuită din viaţa mea!", a scris Vaida pe reţelele sociale, mulţumind pentru urările de ziua ei. 
 

×
Subiecte în articol: Mirela Vaida
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close