Antena 3 CNN Show Narcisa Birjaru este câștigătoarea celui de al IX-lea sezon al concursului Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru este câștigătoarea celui de al IX-lea sezon al concursului Chefi la cuțite

Cel de-al nouălea sezon al concursului Chefi la cuțite a fost câștigat de Narcisa Birjaru, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Ea pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Narcisa Birjaru este câștigătoarea celui de al IX-lea sezon al concursului Chefi la cuțite
de Alexandra Dima    |    17 Iun 2021   •   00:11

Finala Chefi la cuțite 2021 a desemnat-o câștigătoare pe Narcisa Birjaru, concurenta din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Tânăra de etnie romă și-a stăpânit cu greu lacrimile de fericire atunci când a realizat că va primi marele trofeu. 

În ediția 49 din sezonul 9, după numeroase confruntări pe echipe și dueluri terminate cu eliminări dureroase pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, așteptarea fanilor a luat sfârșit.

În finala Chefi la cuțite 2021, Cătălin Amarandei, Narcisa Birjaru și Elena Matei, alături de echipele alese, s-au întrecut la pregătit un meniu demn de un juriu format din cei mai buni chefi din România. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sezonul 9 a fost un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

"Prăjitura lui mamaie", reţeta cu care Narcisa Birjaru a făcut senzație la Chefi la cuțite

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close