Antena 3 CNN Show Nuntă mare în familia lui Virgil Popescu. Ministrul Energiei şi-a măritat fiica

Nuntă mare în familia lui Virgil Popescu. Ministrul Energiei şi-a măritat fiica

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost socru mic în acest weekend. Fiica sa, Cristina, s-a căsătorit religios la Cernica, cu un cetăţean austriac.

Nuntă mare în familia lui Virgil Popescu. Ministrul Energiei şi-a măritat fiica
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Dima    |    05 Sep 2022   •   09:50

Cristina Popescu, fiica ministrului Energiei, Virgil Popescu, a avut cununia civilă în Austria, în urmă cu două luni, iar acum a făcut şi nunta în România.

Evenimentul religios a avut loc în acest sfârşit de săptămână, într-o locaţie de pe malul lacului Cernica, lângă București, şi aproximativ 300 de invitați au fost alături de fericiţii miri.

Nunta s-a desfăşurat într-un resort de 8.000 de metri pătrați, cu două saloane pentru evenimente – unul mai mare, de 300 de persoane, cu acces la piscină în aer liber, și unul mai mic, de maximum 120 de persoane, potrivit infoactual.ro.

La eveniment au participat lideri marcanţi ai PNL, dar nu şi premierul Ciucă. 

Printre invitaţi a fost remarcat şi David Muniz, omul care conduce reprezentanța americană în România (în absența unui ambasador trimis în România). 

Pe contul său de Facebook ministrul Virgil Popescu a postat imagini de la ceremonia religioasă în care își îmbrățișează fiica, dar în care apare și mirele.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Virgil Popescu
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close