Antena 3 CNN Show Va fi lansată o nouă serie "Liceenii". Copiii lui Ştefan Bănică Jr. şi nepotul lui Nicolae Corjos vor juca în film

Va fi lansată o nouă serie "Liceenii". Copiii lui Ştefan Bănică Jr. şi nepotul lui Nicolae Corjos vor juca în film

Filmul „Liceenii” revine cu o nouă serie în care vor juca copiii lui Ştefan Bănică Jr., dar şi nepotul regretatului regizor Nicolae Corjos.

Va fi lansată o nouă serie "Liceenii". Copiii lui Ştefan Bănică Jr. şi nepotul lui Nicolae Corjos vor juca în film
de Alexandra Dima    |    22 Oct 2022   •   17:46

Va fi lansată o nouă serie din liceeni, îndrăgitul film pe care l-am urmărit în anii tinereții noastre. Fiul și fiica lui Ștefan Bănică Junior vor juca în noul film.

În această nouă ecranizare va juca, de asemenea, și băiatul lui "Ionică", Mihai Constantin, pe numele lui real, de asemenea nepotul lui Nicolae Corjos, cel care a regizat celebra serie Licenii în 1986.

Atunci, în rolurile principal au fost actorii Ștefan Bănică Junior, Oana Sârbu, Mihai Constantin, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruţ, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru.

În direct la Antena 3 CNN, criticul de film Irina Margareta Nistor, a oferit mai multe detalii despre acest proiect.

"Eu sper să rămână distribuția asta... Și mi s-a părut extrem de important că cei de la verticală au avut gândul și că vor să facă o continuare, așa, după ani, mai ales că în anu ăsta știm foarte bine cât de extraordinar a funcționat Top Gun.

Eu cred că Liceenii este un fel de echivalent, un Top Gun al nostru, apropo de de nostalgie. Așa că sper să se întâmple toate lucrurile astea. 

Mă bucur foarte tare când în când se întâmplă să fie o veste atât de bună pentru toată lumea.", a spus Irina Margareta Nistor

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close