Antena 3 CNN Show Oana Roman nu e deloc geloasă:  ”Marius are parolă la telefon. Nu ma deranjeaza! El nu a lipsit de acasă niciodată, nu l-am suspectat”

Oana Roman nu e deloc geloasă:  ”Marius are parolă la telefon. Nu ma deranjeaza! El nu a lipsit de acasă niciodată, nu l-am suspectat”

Oana Roman nu e deloc geloasă:  ”Marius are parolă la telefon. Nu ma deranjeaza! El nu a lipsit de acasă niciodată, nu l-am suspectat”
08 Ian 2018   •   16:32

Oana Roman are o familie frumoasă și este mai fericită ca niciodată. Vedeta a marturisit ca una din marile sale calitati este aceea ca nu umbla in telefonul partenerului ei de viata.

“A nu, eu am o regula, nu caut niciodata si nu stiu parola lui de la telefon! Eu nu am parola nici la telefon si nici la Facebook. Adica am parola, dar ele sunt deschise si pe tableta, si pe laptop, ceea ce inseamna ca el poate sa aiba acces. In schimb, Marius are parola. Nu ma deranjeaza! Stiti cum se spune: Ce nu stii, nu-ti poate face rau! El nu a lipsit de acasa niciodata, niciodata nu l-am suspectat.

Ca o fi avut o aventura de-o noapte, desi noaptea nu a fost sigur pentru ca nu a lipsit niciodata de acasa, nu stiu. Eu stiu, insa, ca eu nu caut! E mai safe! Da, sfatuiesc femeile sa faca la fel ca mine! Stii ce simplu e! E mult mai bine. Ma rog, daca prinzi omul in fapt stii cum e… dar altfel, de ce sa stau sa caut? N-am alta treaba de facut!?”,  a declarat Oana Roman pentru WOWbiz.ro. 

 

×
Subiecte în articol: Oana Roman sot
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close