x close

Oana şi Pepe au divorţat Cei doi au semnat actele la notar

de Observator    |    04 Mai 2011   •   19:22
Oana şi Pepe au divorţat Cei doi au semnat actele la notar Foto: Mediafax
Oana şi Pepe ajung, în sfârşit, în faţa notarului în drumul lor către "libertate". De comun acord au semnat actele care pun punct unei căsnicii de aproape şapte ani de zile şi deschid căile unei noi vieţi.

Este un bărbat pasional, dar, la el, învinge întotdeauna raţiunea. Aşa s-a autocaracterizat Pepe cu o zi înainte de divorţul la notar.

Cu toate acestea, Pepe spune nu se grăbeşte să pună pe altcineva în locul Oanei. Îi merge bine, e înconjurat de femei frumoase şi nici profesional nu are de ce să se plângă.

Spune însă că, pentru 6 ani şi jumătate, Oana a fost perechea lui, femeia pe care a iubit-o cel mai mult pe lume. Chiar dacă ea nu a ţinut mereu cont de părerea lui.

S-a vindecat însă de dragostea pentru ea şi, chiar dacă divorţează amiabil, nu renunţă încă şi la celalalte plângeri împotriva Oanei.

Iar situaţia e mai complicată decât pare. Va fi rezolvată însă de cei abilitaţi. Singurul lucru pe care îl ştie cu certitudine Pepe e că, dacă lucrurile merg bine la notar, în 30 de zile va fi un bărbat liber.
 

Citeşte mai multe despre:

Oana Zavoranu pepe divort notar
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati