Antena 3 CNN Show Olivia Steer, în centrul unui nou scandal. Dată în judecată de o vedetă Antena1. De la ce a pornit conflictul intre cei doi

Olivia Steer, în centrul unui nou scandal. Dată în judecată de o vedetă Antena1. De la ce a pornit conflictul intre cei doi

Olivia Steer a ajuns din nou în mijlocul unui scandal. Andrei Ștefănescu s-a decis să o dea în judecată pentru calomnie și defăimare după declarațiile făcute la adresa lui.

Olivia Steer, în centrul unui nou scandal. Dată în judecată de o vedetă Antena1. De la ce a pornit conflictul intre cei doi
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
28 Iun 2020   •   10:37

Andrei Ștefănescu a ajuns la spital cu coronavirus, în urmă cu câteva zile, pe care l-ar fi luat de la Marcel Pavel. E una dintre persoanele care au intrat în contact cu artisul în timpul filmărilor pentru emisiunea “Te cunosc de undeva”. Toți cei care au fost prezenți pe platoul de filmare, au fost testați pentru coronavirus.

Andrei Ștefănescu a spus, într-o postare pe Facebook, că cei de la DSP l-au sunat pentru a-l anunța rezultatul testului, iar el a decis să se ducă singur la Spitalul Matei Balș, unde a fost internat.

"Joi dimineața mi s-a confirmat telefonic că am coronavirus. Am trezit-o pe soția mea, Antonia, mi-am pupat băiețelul, care dormea, a fost o despărțire foarte grea de familie, în jumătate de oră am ieșit pe ușă, nici nu știu ce am pus în bagaj”, a scris el.

Olivia Steer a insinuat că totul ar fi o regie a autorităților

Postarea în care dezvăluia că și-a pupat băiatul, deși avea coronavirus, a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor și mulți au început să-l atace. Printre cei care au avut o reacție de dezaprobare s-a numărat și Olivia Steer. Ea a spus că Andrei nu ar fi fost infectat și că totul a fost o regie a autorităților pentru a băga spaima în populație. “Când nu-ți înveți bine rolul și nu ai nici timp de repetiții, că te cheamă ăstia pe scenă”, a scris Olivia.

De pe patul de spital, Andrei Ștefănescu a avut și el o reacție la cele spuse de Olvia Steer, despre care spune că l-a dezamăgit și că avea altă părere despre ea.

„Mi-a venit să plâng când am citit, efectiv am fost atât de dezamăgit și de trist. Eu o știu pe Olivia Steer, aveam altă părere despre ea. Nici acum nu îmi vine să cred ceea ce am citit. Am dormit cu copilul meu în pat, l-am pupat în toate zilele astea. Ce era să fac? În momentul în care am primit telefon și mi s-a zis că sunt pozitiv, să zic că hop, gata, nu mă mai atingeți, când eu cu oră înainte îl ținusem la piept? Cât să fii de câine și cât să fii de rău? L-am pupat, da, de unde era să știu că sunt bolnav?”, a spus Andrei Ștefănescu.

Potrivit unor surse ale impact.ro, Andrei Ștefănescu a fost foarte deranjat de comentariile făcute de soția lui Andi Moisescu și vrea să o dea în judecată. “A fost sfătuit de toată lumea să ia măsuri. Cineva trebuie să îi pună stop doamnei Steer. Atunci când faci niște afirmații despre niște oameni trebuie să ți le asumi chiar și în fața legii. Andrei este un băiat simplu, sincer, care este extrem de speriat de ceea ce i se întâmplă și care nu își dorește decât să ajungă acasă, sănătos. Oare cineva se gândește cum este să stai în fiecare clipă cu spaima în suflet că ai transmis și fiului tău de nici trei ani virusul ucigaș? Cum să îți permiți să bagi un om, pe care de altfel îl și cunoști, într-o asemenea mocirlă? Să o dea în judecată pentru calomnie și defăimare. Olivia să aducă în fața legii probe cum că totul este un scenariu, iar Andrei este perfect sănătos”, au afirmat sursele respective. 

×
Subiecte în articol: olivia steer Andrei Ștefănescu

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close