Antena 3 CNN Show PAȘTE. Cum au petrecut vedetele de la noi Paștele anul acesta

PAȘTE. Cum au petrecut vedetele de la noi Paștele anul acesta

PAȘTE. Cum au petrecut vedetele de la noi Paștele anul acesta
Sursa foto: foto- Instagram/ Feli
29 Apr 2019   •   17:08

Indiferent de destinație, vedetele de la noi au ales să petreacă Paștele alături de familie. 

Alina Eremia a găsit ocazia perfectă pentru a petrece mai mult timp alături de fratele ei, Mircea. Cei doi artiști și-au adus aminte de vremurile de altădată și au stat alături de familiie. „Unele lucruri nu se schimba niciodata? si e un sentiment tare placut! Sper ca petreceti frumos! Va pupam! Paste fericit!?”, a scris Alina pe Instagram. 

După experiența teribilă pe care a trăit-o în timpul nașterii celei de-a doua fetițe, Andreea Bălan și-a revenit și este mai fericită ca nicicând. Artista a petrecut Paștele împreună cu soțul ei, George Burcea, și cele două fetițe. „Dragilor, întreaga familie vă urează un Paște Fericit! Zâmbete, dragoste și sănătate!”, le-a transmis Andreea fanilor săi. 

De când a devenit mamă, Feli este mai fericită ca niciodată și acest lucru se vede cu fiecare apariție a ei. Artista a ales, bineînțeles, să petreacă Paștele tot alături de familie. Feli a postat pe Instagram o fotografie alături de jumătatea ei. 

„Hai strange-ma-n brate cat poti de tare, 
Si nu-mi mai da drumul chiar daca ma doare! 
Saruta-mi parul, si nasul, si ochii, 
Si nu mai am nevoie de farduri si rochii!”, a scris Feli. 

Andra și-a făcut bagajele și a petrecut Paștele departe de casă. Cântăreața, alături de Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor, au ales Roma ca destinație de vacanță. 

Laura Cosoi a plecat împreună cu soțul și fetița lor, Rita, în Ardeal, unde a descoperit și pozat niște peisaje de vis. „BucuRita noastră”, a scris Laura în descrierea fotografiei cu micuța. 

 

×
Subiecte în articol: Andreea Balan Andra laura cosoi
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close