Antena 3 CNN Show Ce pensie are Maria Ciobanu în America: "Cum să trăiesc cu 1.200 lei în România?"

Ce pensie are Maria Ciobanu în America: "Cum să trăiesc cu 1.200 lei în România?"

Supranumită "Ciorcârlia muzicii românești", Maria Ciobanu a luat calea străinătăţii, după ce statul român i-a dat o pensie cu care nu se putea descurca.

Ce pensie are Maria Ciobanu în America: "Cum să trăiesc cu 1.200 lei în România?"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    07 Iun 2022   •   14:00

De o bună perioadă de timp, cântăreaţa de muzică populară trăieşte departe de Româinia, în Statele Unite ale Americii, acolo unde câştigă şi o pensie frumoasă, mai mare decât cea pe care o avea în țara noastră, potrivit a1.ro.

Ea a reuşit să obţină şi cetăţenia americană, iar acum duce un trai decent după ce, decenii la rând, ne-a încântat cu glasul său aparte. 

Ajunsă la vârsta pensionării, Maria Ciobanu a continuat să concerteze atât în țară, cât și în străinătate, nemulțumită de pensia mică pe care o încasa în România. 

"După 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200!", spunea, în urmă cu ceva timp, Maria Ciobanu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dacă în țară are o pensie mică, în SUA unde este stabilită acum doamna muzicii populare românești, în vârstă de 85 de ani, are parte de venituri suplimentare. Astfel, marea artistă încasează peste Ocean o pensie lunară de 1.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: pensie Maria Ciobanu
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close